Kies uw taal

TrackJack Europe en Osirius sluiten samenwerking

Geschreven door TrackJack

Osirius is de nieuwe distributiepartner van TrackJack Europe voor de zakelijke retail branche. Hiermee wil Osirius inspelen op nieuwe fiscale ontwikkelingen voor rittenregistratiessystemen waarbinnen de systemen van TrackJack Europe aansluiten. Voor TrackJack een verbreding van de doelgroep naar het klein zakelijke segment via de retail. De onlangs geïntroduceerde TrackJack PRO Fiscaal is vanaf december verkrijgbaar bij de Makro en Staples. 

Partner Osirius

In 2001 opgericht en vanaf dit moment de leverancier van betaalbare en professionele financiële en boekhoud software voor het MKB en de ZZP’er. Hieronder valt software voor de facturatie, boekhouding en administratie, waar het bijhouden van een rittenregistratie onderdeel van is. Met meer dan 25.000 gebruikers bedient Osirius een breed netwerk binnen het MKB- en ZZP-segment, zowel online als via de zakelijke retail. Lees hier meer over Osirius.

Nieuwe ontwikkelingen

“De markt van rittenregistratiesystemen is groeiende en onderhevig aan nieuwe ontwikkelingen. TrackJack Europe neemt al enige tijd deel in de klankbordgroep van de Belastingdienst waarin specifieke eisen worden opgesteld voor rittenregistratiesystemen voor de kwaliteitswaarborging. Doordat TrackJack door ontwikkelt op deze specifieke eisen, gaan wij hier de distributie van voeren binnen de zakelijke retail branche waaronder de Makro en Staples vallen”, aldus de heer Tol, algemeen directeur van Osirius.

Keurmerk rittenregistratiesystemen

Om de kwaliteit van rittenregistratiesystemen te waarborgen, is er op 14 november jl. een keurmerkcertificaat geïntroduceerd voor ritregistratiesystemen. Ook TrackJack Europe heeft zich hiervoor aangemeld en heeft dit keurmerkcertificaat ontvangen voor de TrackJack PRO Fiscaal.

Zakelijke groothandel Makro en Staples

TrackJack Europe voorziet het B2B-segment via direct sales, waardoor een marktverbreding naar het klein zakelijk een potentiële doelgroep is. De TrackJack PRO Fiscaal is als enige product vanaf december verkrijgbaar bij de Marko en Staples.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding