Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

De beste kilometerregistratie

Wat is de beste kilometerregistratie?

Geschreven door Micha

Kilometerregistratie is een onmisbaar onderdeel geworden van het beheer van wagenparken en zakelijke mobiliteit. Het bijhouden van kilometers is niet alleen van belang voor de Belastingdienst en het voorkomen van bijtelling, ook voor het efficiënt beheren van uw vloot is het belangrijker dan ooit.

Bij TrackJack bieden we u twee sluitende opties voor uw kilometerregistratie: de TrackJack PRO Fiscaal 2 en de TrackJack GO! We helpen u graag bij de keuze voor het juiste kilometerregistratiesysteem, dat past bij uw behoeften.

PRO Fiscaal 2: betrouwbaar en gecertificeerd

De PRO Fiscaal 2 is een geavanceerd kilometerregistratiesysteem dat voldoet aan de hoogste normen. Het is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, wat betekent dat het voldoet aan strenge eisen en normen op het gebied van betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Met dit systeem bent u 100% fiscusproof en kunt u vertrouwen op gedetailleerde rapporten die voldoen aan de eisen van de Belastingdienst. Het biedt u volledige gemoedsrust bij uw fiscale verplichtingen.

Daarnaast biedt de PRO Fiscaal 2 ook andere mooie functies, zoals live tracking van voertuigen, waardoor u altijd op de hoogte bent van de locaties van de voertuigen in uw wagenpark. Dit kan helpen bij het optimaliseren van routes en het verminderen van brandstofkosten. Bovendien wordt de installatie door onze experts bij u op locatie verzorgd.

GO!: eenvoudig en flexibel

Het tweede systeem dat we bieden is de TrackJack GO!, een gebruiksvriendelijk kilometerregistratiesysteem dat u zelf kunt installeren in uw voertuig. Deze oplossing biedt flexibiliteit en gemak, ideaal voor kleine ondernemers en ZZP’ers. Met de GO! kunt u snel aan de slag zonder ingewikkelde installatieprocedures: u installeert het eenvoudig zelf op de OBD2-poort van uw voertuig. 

Bovendien is de GO!, net als de PRO Fiscaal 2, eenvoudig te volgen via de kosteloze mobiele app waarmee u eenvoudig uw ritten kunt bekijken en beheren. Dit maakt het bijhouden van kilometers nog handiger, vooral voor mensen die onderweg zijn. De flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van de GO! maken het een aantrekkelijke optie voor ondernemers die op zoek zijn naar een eenvoudige, maar effectieve oplossing voor hun kilometerregistratie.

 

Conclusie: de juiste kilometerregistratie voor u

De keuze tussen de PRO Fiscaal 2 en de GO! hangt dus af van uw specifieke vereisten én budget. Wanneer u op zoek bent naar een gecertificeerd en betrouwbaar systeem dat aan alle fiscale eisen voldoet, is de PRO Fiscaal 2 de juiste keuze. Als u daarentegen meer flexibiliteit en eenvoud wilt, is de GO! een uitstekende optie. Wat uw keuze ook is, beide systemen zullen u volledig ontzorgen bij het beheren van uw kilometerregistratie op een efficiënte en nauwkeurige manier.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding