Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

trackjack rittenregistratie rompslomp

Uw kilometers direct gefactureerd. Rompslomp integreert TrackJack.

Geschreven door Micha

Als ZZP’er wil je bezig zijn met waar je goed in bent, en zo min mogelijk bezig zijn met de administratieve rompslomp. En door de integratie van TrackJack en Rompslomp hoeft u nooit meer handmatig uw kilometers bij te houden en factureert u dit direct door aan uw klanten of projecten.

Rompslomp, de leverancier van de meest toegankelijke boekhoudsoftware, biedt nu de koppeling aan waarmee iedere gereden kilometer nog makkelijker kan worden gefactureerd.


Het meest eenvoudige boekhoudprogramma factureert nu automatisch alle ritten

Door de nieuw ontwikkelde koppeling tussen beide bedrijven worden de gereden ritten en kilometers nu automatisch in het boekhoudpakket ingeladen. Vanaf daar is het een kwestie van een klik om direct de kilometers in rekening te brengen, gekoppeld aan een daarvoor opgegeven kilometervergoeding.

Veel boekhoudprogramma’s die er zijn, zijn veelal ongebruiksvriendelijke offline pakketten. Boekhouden wordt daarmee voor veel ondernemers een uitdaging. De online softwareoplossing Rompslomp maakt het leven makkelijker. Geen ingewikkelde overzichten, maar simpel, overzichtelijk en laagdrempelig. Bonnetjes? Die upload je in de schoenendoos. Advies? Dat geeft de tool je volledig automatisch. En doordat er wordt gewerkt met boekhouders en ondernemers gedurende de ontwikkeling, is er aan alles gedacht.

Mooie korting voor klanten van TrackJack

Maakt u gebruik van TrackJack, maar doet u uw boekhouding nog in een onhandige oplossing? Als u overstapt naar Rompslomp krijgt u momenteel de eerste twee maanden helemaal gratis. Aanmelden kan eenvoudig via de website van Rompslomp.


Sluitende rittenregistratie met TrackJack

TrackJack is specialist in digitale rittenregistratie. Met ruim 60.000 aansluitingen is TrackJack de grootste speler in de Benelux.  De GPS oplossingen van het bedrijf zorgen naast een sluitende fiscale rittenregistratie voor inzicht in locaties van het wagenpark en inzicht in rijgedrag en CO2-uitstoot.   

 

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding