Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

auto tracker ev experience

De EV Experience Zandvoort komt er weer aan

Geschreven door Jim

Het is bijna zover, de EV Experience in Zandvoort. Van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 september staat Circuit Zandvoort in het teken van de elektrische auto. Bent u ook van de partij?

De rook van de Formule 1 op Circuit Zandvoort is net opgetrokken en alles is weer in topconditie. Tijd voor  het event dat volledig draait om duurzaam en elektrisch vervoer.


Inspireren en ervaren

Laten we beginnen met het leukste: de allernieuwste EV’s staan klaar in de pitstraat en op de paddock. Alle pitboxen zijn omgebouwd tot een soort pop-up stores van de verschillende merken en leveranciers. Denk daarbij aan NIO, MG, Tesla en XPENG, maar ook de gevestigde orde (zoals Toyota, Smart, Renault, Lotus en Nissan) is van de partij.  En het blijft uiteraard niet alleen bij kijken, want de de EV’s staan ook klaar om een proefrit mee te maken.

Ook kun je aansluiten bij inspirerende workshops over de overstap naar elektrisch rijden, wat je daarover moet weten en kun je je ervaringen delen met andere EV-rijders.  Dit gebeurt in de VIP Lounges boven de pitboxen.

Overigens zijn het niet alleen auto’s waar je je aan kunt vergapen. Op de paddock vind je ook andere e-mobility oplossingen zoals e-bikes, scooters, steps en elektrische motoren.


Auto tracker voor uw elektrische wagen

Op het moment dat u naar de EV Experience wilt, kunt u via een van onze partners, de Vereniging Elektrische Rijders (VER), met korting een ticket kopen. Aanmelden is simpel en doet u via de website van de VER.  En of u nu al een EV rijdt of nog een auto op traditionele brandstof, u houdt uw voertuig altijd eenvoudig in de gaten met de auto tracker.  Altijd de laatste locaties, melding bij diefstal en sabotage tot aan een veiligheidszone toe. 

Bron: EVrijders.nl

 

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding