Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

gps camper tracker beurs

Bezoekt u de grootste camperbeurs van Nederland?

Geschreven door Ralph

De grootste camperbeurs van Nederland vindt weer plaats op 22, 23 en 24 september in de evenementenhal in Hardenberg. Voor iedereen die een camper heeft, een camper wil of campers leuk vindt, is dit het perfecte evenement. Kom jij ook?

Sta je in de startblokken van een nieuw kamperavontuur? Heb je al een camper en wil je al het laatste nieuws weten? Ben je op zoek naar je droomcamper? Je vindt het allemaal bij Camperbeurs Hardenberg.


Duizenden camperaars

Ben jij nog van plan om met de camper op reis te gaan? Dan is deze camperbeurs de ideale plek om je voor te bereiden. Volg het laatste nieuws in een van de theaters, spreek meer dan 100 deelnemers en kijk je ogen uit naar vele andere campers. Ben je nog een onervaren camperbestuurder? Dan is er zelfs een mogelijkheid om je eerste rijles te volgen. 


Bekende deelnemers

Naast vele geïnteresseerde bezoekers zijn er ook meerdere partners van TrackJack aanwezig bij deze beurs. Denk hierbij aan de NKC, en GoBoony. Verder zijn er verschillende bedrijven aanwezig die campers bouwen. Voorbeelden hiervan zijn Amigo Campers, Aart Camperinbouw en Camperpassie. De ANWB en meerdere verzekeringsbedrijven zijn uiteraard ook aanwezig. 


De GPS Tracker Camper  houdt een oogje in het zeil

Wilt u altijd zonder zorgen op reis kunnen met uw camper? Met de GPS tracker van TrackJack voor uw camper kunt u altijd zien of de camper nog staat waar u hem heeft achtergelaten. Volg de locatie van de camper online door heel Europa. U kunt zelf bepalen hoe vaak u een locatie wilt ontvangen per dag en kunt deze inzien in de app. Met deze camper tracker kunt u al uw gereden ritten terugkijken. Tevens kunt u   een diefstalmelding, veiligheidszone, snelheidsmelding en een sabotagemelding instellen en kunt u met een nog fijner gevoel op vakantie.


Bron: Camperbeurs.nl

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding