Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Hoe kan ik mijn auto volgen?

Geschreven door Ralph

Ondanks steeds beter wordende techniek in auto’s blijft autodiefstal een voortdurende zorg. Recentelijke diefstalcijfers tonen aan dat autodiefstal nog steeds een reële bedreiging vormt. Gelukkig biedt moderne technologie de oplossing om uw voertuig te beschermen.

Een doeltreffende benadering om diefstal te voorkomen en op de hoogte te zijn van de locatie van je auto, is het gebruik van een GPS tracker.


Autodiefstal: Een voortdurende uitdaging

Autodiefstal is een wereldwijd probleem, helaas dus ook in Nederland. Recente diefstalcijfers tonen aan dat autodieven nog steeds inventieve manieren vinden om voertuigen te stelen. Volgens gegevens van de Nederlandse politie werden er in 2022 bijna 6.000 auto’s gestolen, een toename van 10% in vergelijking met een jaar eerder. Deze cijfers benadrukken de noodzaak van proactieve maatregelen om autodiefstal te voorkomen en gestolen voertuigen snel terug te vinden.

Vooral door het gebruik van GPS trackers wordt tussen de 30% en 50% van de auto’s weer teruggevonden.  Bent u benieuwd naar de populairste automerken onder het dievengilde? We geven u de top 5.

MerkAantalDiefstalrisicoTerugvindpercentage
Toyota1.036 stuks1 op 63543%
Volkswagen793 stuks1 op 1.39147%
Peugeot452 stuks1 op 1.45244%
Renault409 stuks1 op 1.51736%
Audi339 stuks1 op 97145%

 

Aanvullende voordelen van een GPS tracker in je auto

Naast bescherming tegen diefstal en sabotage biedt een GPS tracker nog andere praktische voordelen. Zo is kilometerregistratie bijvoorbeeld een functie die handig is voor zowel de zzp’er als voor de bestuurder met een auto van de zaak. Met een GPS systeem wordt nauwkeurig bijgehouden hoeveel kilometer je hebt gereden, wat perfect is is voor belastingdoeleinden en een kilometervergoeding. Daarnaast  kan een GPS tracker in de auto helpen  je rijgedrag te analyseren en verbeteren. Door zaken als snelheid, remgedrag en acceleratie te monitoren, kun je bewuster gaan rijden en veiligere, zuinigere gewoonten ontwikkelen.

TrackJack, uw meest betrouwbare partner in GPS tracking

De beste manier om te weten waar uw auto is, is dus middels het gebruik van een GPS tracker. TrackJack, de meest betrouwbare partner in rittenregistratie, biedt een GPS tracker speciaal ontworpen voor auto’s. Deze compacte tracker kan niet zichtbaar in je auto worden geïnstalleerd en stelt je in staat om live locatiegegevens van je voertuig te volgen via een gebruiksvriendelijk online platform en een handige mobiele app. In geval van diefstal kun je direct actie ondernemen door de exacte locatie van je gestolen auto door te geven aan de autoriteiten, wat de kans op terugvinden aanzienlijk vergroot.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding