Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

gps tracker auto terugvinden

Supercar teruggevonden door GPS tracker auto

Geschreven door Jim

We spreken dagelijks mensen die bang zijn dat hun waardevolle vaar- of voertuig wordt gestolen. Deze week werd er in Amsterdam een vermiste supercar met Italiaanse achtergrond teruggevonden, met behulp van de GPS tracker.

De supercar in kwestie, een Lamborghini Aventador SVJ, werd gevonden op de onderste etage van een parkeergarage in onze hoofdstad.  Doordat er een GPS tracker in de wagen zat, was er bekend dat het voertuig daar in de buurt moest staan. Het was uiteindelijk een privédetective die de auto wist te  lokaliseren.


Engelse wagen in Nederland

Het bleek dat het een Engels voertuig was, dat door een Nederlander was gehuurd. En omdat deze persoon de wagen niet volledig had betaald én niet had ingeleverd, stond de auto als gestolen aangemerkt.   Nadat de supercar was gevonden, kwam de politie op locatie en heeft het bergingsbedrijf uiteindelijk de wagen netjes verwijderd.

De auto, met 770 pk en een waarde van meer dan een half miljoen euro, gaat na politieonderzoek weer naar Engeland retour.


GPS tracker auto

Of het nu gaat om een supercar zoals deze Lamborghini, een mooie BMW i4 of een mooie VW Transporter, een GPS tracker maakt het mogelijk om precies te weten waar de auto is, is geweest en naartoe gaat.   En waar het voor de Belastingdienst handig kan zijn om de kilometerregistratie bij te houden, biedt de GPS autotracker ook tegen diefstal en sabotage de perfecte oplossing. 

Bent u een liefhebber van mooie auto’s? Volg dan ook de TrackJack Instagram voor de mooiste voertuigen voorzien van onze GPS oplossingen.

Bron: Autoblog.nl

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding