Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

elektrisch laden gps tracker auto

Slechts 21% berijders laadt EV bij werkgever

Geschreven door Micha

De Vereniging Zakelijke Rijders (VZR) heeft weer onderzoek gedaan onder haar leden. Dit maal ging het om de locatie van het laden van de elektrische auto. Wat blijkt? De meeste mensen laden thuis.

Als Nederlanders mogen we best wel trots zijn op ons wegennetwerk.  Niet alleen zijn de wegen doorgaans in topconditie, we hebben ook nog eens de hoogste laadpaaldichtheid van Europa. Het enige nadeel is dat de kosten van laden momenteel vrij hoog zijn. De VZR ondervroeg haar leden.


Laden op de zaak, thuis of onderweg?

De meeste elektrische rijders zetten hun auto thuis op de oprit aan de laadpaal. Maarliefst 42% kiest voor deze optie. De kosten per kWh daarbij zijn € 0,40 wanneer er rekening wordt gehouden met het prijsplafond.

Omdat niet iedereen de luxe heeft om aan huis te laden, kiest 32% van de rijders kiest voor de openbare laadpaal. In sommige gevallen is dit zelfs voordeliger! De prijs verschilt   daarbij van € 0,30 tot € 0,60 per kWh.

Op een derde plaats eindigt laden bij de werkgever. Dit wordt door slechts 21% van de ondervraagden gedaan. 

De vierde en laatste plek is voor de duurste optie van de drie: de snellader langs de snelweg. Niet alleen kunnen de kosten per kWh oplopen tot één euro, ook komt niet iedereen in de buurt van de snellader op weg naar huis, werk of de supermarkt.


GPS tracker auto registreert ritten én stops

De Vereniging Zakelijk Rijders en TrackJack zijn al jaren partner van elkaar. TrackJack helpt de zakelijke rijders met haar GPS tracker voor in de auto, en de VZR komt op voor de belangen van de zakelijke rijder. En wanneer u zakelijke kilometers rijdt, is het wel zo handig dat uw rittenregistratie volledig automatisch uit handen wordt genomen. De GPS tracker auto precies dat. Dat scheelt een hele hoop tijd, geld en frustratie!

Bron: VZR.nl

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding