Kies uw taal

trackjack roparun gpstracker

Roparun team Axalta loopt wederom met TrackJack

Geschreven door Ralph

Vorig jaar ondersteunde TrackJack team Axalta Nederland tijdens de Roparun. Ook dit jaar worden de twee voertuigen, waarmee haar lopers, verzorgers en materialen worden vervoerd, gevolgd door de GPS trackers van TrackJack.

De Roparun is een tocht van meer dan 500 kilometer, die dwars door Nederland loopt. De estafetteloop start op 27 mei op vliegbasis Twente en eindigt op de Coolsingel in Rotterdam. Ook dit jaar wordt er gelopen door team 127: team Axalta Nederland. Omdat tijd en efficiëntie bij deze tocht voorop staan, stelt TrackJack ook dit jaar weer kosteloos haar GPS trackers beschikbaar om tot op de minuut de wagens te kunnen volgen. Ideaal voor het team, basiskamp en de teamleiders. 

Team Axalta heeft 4 lopers per team in een voertuig, begeleid door 2 fietsers.  De tweede wagen is ook voorzien van 4 lopers en 2 fietsers en rijdt vooruit en vormt daarmee het basiskamp.

Altijd inzicht met de TrackJack GPS tracker 

De lopers van de Axalta lopen allemaal individueel twee kilometer en kunnen vervolgens rusten in de wagen. Hier worden ze gemasseerd, is er gelegenheid om te eten of te slapen. Op het basiskamp is een mobiele badkamer beschikbaar en kan er meer worden gerust en ontspannen. Om ervoor te zorgen dat de twee wagens én de lopers perfect op elkaar aansluiten, zorgt TrackJack er met haar GPS trackers voor dat er te allen tijde inzicht is in de locaties van de wagens.  De GPS tracker geeft iedere minuut twee live locaties af, die eenvoudig via de computer en app voor iOS en Android kunnen worden gevolgd. 

Het geld dat wordt opgehaald tijdens de Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen en projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

TrackJack wenst teamleiders Jan Sterk & Kristel van de Berg en heel team Axalta Nederland alle succes toe tijdens de Roparun.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding