Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

blackbox recycle ritregistratie

Afvoer van oude TrackJack systemen

Geschreven door Ralph

TrackJack probeert haar ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Dat doen we zowel met het verzenden van onze GPS systemen, als het afvoeren van afval en oude GPS trackers. En we helpen u ook graag op weg.

Op het moment dat u gebruik maakt van een TrackJack ritregistratie met Green Driving, dan maakt u heel eenvoudig het CO2-gebruik van uw wagenpark inzichtelijk. Maar ook het rijgedrag van uw bestuurders wordt in de vorm van een competitie duidelijk gemaakt. En daar kunt u op sturen. Maar wat doet u eigenlijk met de blackbox die u niet meer nodig heeft, of in de tussentijd heeft vervangen? Ook daar helpen we graag mee.

Afvoeren van oude hardware

Op het moment dat een GPS tracker niet langer wordt gebruikt, is afgeschreven of is vervangen door de nieuwste 4G variant, dient u deze op de juiste manier af te voeren. De prullenbak is met het oog op recycling en duurzaamheid namelijk niet de beste oplossing. TrackJack werkt samen met een erkend en gespecialiseerd afvalverwerkingsbedrijf voor de afvalverwerking met de minste milieu-impact, en we verwerken graag ook uw oude systemen. Dat scheelt u een hoop tijd en geld, en u belast het milieu niet onnodig.
Het enige dat u hoeft te doen is uw oude ritregistratiesysteem toesturen of meegeven aan onze monteur met een korte notitie dat hij kan worden afgevoerd. De verwerking en bijbehorende kosten nemen wij vervolgens voor onze rekening.


Ritregistratie met uw blackbox

Een sluitende digitale ritregistratie is slechts een van de voordelen van uw blackbox. We noemden al dat u uw bestuurders kunt sturen op duurzaam en veilig rijden, het inzichtelijk maken van de CO2-uitstoot van de voertuigen in uw wagenpark, maar ook het sneller en efficiënter kunnen plannen doordat u altijd op de hoogte bent van de exacte locaties van uw vloot.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding