Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

front end developer gpstracking trackjack

Kom werken bij TrackJack: Front end developer

Geschreven door Michelle

Ben jij klaar voor meer vrijheid in je werk? Niet meer continu wisselen van project naar project? En wel heel veel invloed hebben op het eindproduct? Kom dan nu TrackJack Europe, marktleider in GPS oplossingen, versterken! 

Vanwege groei zijn we op zoek naar een front end ontwikkelaar, die thuis is in HTML, CSS, Javascript maar ook API’s of actiematige uitingen niet uit de weg gaat. We bieden een functie met veel vrijheid én verantwoordelijkheid, waarbij je aan de slag gaat met het meest gebruiksvriendelijke GPS systeem op de markt.

Bekijk de vacature nu

Naast de online omgeving waar alle coördinaten en ritten van voertuigen, materieel en vaartuigen samenkomen, hebben we een gekoppelde website, webshop, Salesforce omgeving én eigen app. En dat doen we ook nog voor andere merken in eigen beheer. 

Meer weten of direct solliciteren? Solliciteer direct online  of mail je CV en motivatie naar  hr@trackjack.nl ter attentie van Annemarie Spilker. Liever eerst even bellen? Bel kan altijd via 010 8200 190.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding