Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

rallkye8000 autotracker

TrackJack ondersteunt Rallye 8000 met GPS trackers

Geschreven door Jim

13 dagen, 7.000 km,  17 teams.  Al voor de 6e keer vindt dit jaar de Rallye 8000 plaats. Op 27 januari start de rally in Kiel die 13 dagen later eindigt op 9 februari in Praag. En voor de 6e keer draagt ​​TrackJack bij aan de veiligheid van de 17 deelnemende teams.

Zoals altijd is de Rallye 8000-route een geheim. Iedere 500 km moeten de teams de coördinaten opnieuw berekenen. Maar wat wel kan worden gezegd: het wordt een fantastische route van Kiel naar Lillehammer en verder met een overnachting op de Lofoten naar de Noordkaap.

Ga voor de extremen: -40°C

Sneeuw zover het oog reikt – temperaturen onder nul die de thermometer doen rillen – natuur die nog steeds ‘natuur’ mag worden genoemd – en extreme uitdagingen die alles van je vragen. In 13 dagen verzamelen de deelnemers indrukken die ze altijd bij zullen blijven.

De organisatoren hebben de TrackJack GPS trackers in de voertuigen van de deelnemers geïnstalleerd, zodat ze de deelnemers altijd en overal kunnen terugvinden. Veiligheid voorop. Dankzij de TrackJack weet de backoffice altijd waar de deelnemers zijn – en kunnen familieleden thuis ook online op een live kaart volgen waar hun dierbaren nieuwe, spannende avonturen beleven.


Live tracking met de GPS autotracker

Dankzij de live tracking op de GPS autotracker kunnen de organisatoren ook controleren en inzien wanneer snelheidslimieten worden overschreden of een ongeoorloofde route wordt genomen om voordeel te behalen. Dit ondersteunt de eisen van de rally voor eerlijkheid en sportiviteit.

En last but not least: de Rallye 8000 is klimaatneutraal.  Elk team zeggen toe om tijdens de rally twee bomen te planten. De jonge boompjes worden geleverd door de organisatoren en moeten tijdens een teamtaak met de hand worden geplant.

Wilt u de voertuigen tijdens de rally live volgen? Kijk dan mee via de kaart.

Live volgen!

 

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding