Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

EV autotracker 2035

Verbod op verkoop EV vanaf 2035?

Geschreven door Micha

De laatste jaren staan in het teken van de EV, het verlagen van de CO2-uitstoot en de Green Deal. Maar Amerika zou Amerika niet zijn als ze weer eens een wat anders zouden bedenken.  Sterker nog, in de staat Wyoming ligt  nu een wetsvoorstel om de verkoop van de elektrische auto te verbieden.

U leest het goed. Per 2035 mag je dus alleen nog maar op fossiele brandstof rijden. En niét elektrisch. De Republikeinen, die in die staat aan de macht zijn,  proberen de olie- en gasindustrie te beschermen tegen de opkomst van de elektrische auto. Logisch.


Symboliek voor de olie

De wet is vooral van grote symbolische waarde. Het lijkt er inhoudelijk vooral om te gaan om de verkoop van de elektrische auto uit te faseren. In de wettekst staat opgenomen dat organisaties en Wyoming en de mensen die daar wonen worden geadviseerd om geen EV aan te schaffen.

Goed om te weten is dat Wyoming op zeven andere staten na de grootste producent van olie binnen de States is. En omdat er maar heel weinig mensen wonen, 578.803 (bron: 2021), is de olie- en gasindustrie verantwoordelijk voor duizenden banen.

 

Auto tracker voor de elektrische auto

En of u nu een elektrische auto rijdt of een auto op fossiele brandstof, een GPS auto tracker werkt altijd. En die worden ook niet verboden in verschillende Amerikaanse staten.  Wat goed is om te weten is dat de OTM 3, de beste auto tracker op de markt, door 35 landen van  de EU werkt. Zonder meerkosten. Wilt u in Amerika iets in de gaten houden? Ga dan voor de TrackJack Endurance 2. Gloednieuw en voorzien van 4G modem.

Bron: Autovisie

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding