Kies uw taal

OnderhoudNL aan het woord

Geschreven door Ralph

OnderhoudNL,  de branchevereniging voor schildersbedrijven, glaszetters en specialisten in vastgoedonderhoud, is partner van TrackJack.  We gingen in gesprek met Mark Hulsen, sectormanager van de sector Schilders bij OnderhoudNL. 

“Het allerbelangrijkste,” vertelt Mark, “is dat de schilder weer trots is op het werk en een waardevol gesprekspartner van de klant is. Iedereen kan verf op een stuk hout smeren, maar je moet met de klant kijken naar wat er nodig is, een advies kunnen geven en inhoudelijk waarde toevoegen. Wij helpen ze daarbij.”

Lees het hele interview met Mark Hulsen


Rittenregistratiesysteem als ledenvoordeel

De branchevereniging helpt bedrijven in de branche met advies, hulp bij vraagstukken én interessante   tools. Eén daarvan is de digitale rittenregistratie  van TrackJack.  Op die manier hoeft een ondernemer niet langer handmatig zijn of haar ritten bij te houden én wordt alles volledig volgens de eisen van de Belastingdienst bijgehouden.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding