Kies uw taal

Nederlanders op één na beste bestuurders ter wereld

Geschreven door Jim

We mogen trots zijn op onszelf. Helaas zijn we net niet de beste, maar de op één na beste bestuurders van de wereld geworden.  De nummer één? Japan.

De top vijf wordt afgerond door  respectievelijk Noorwegen, Estland en Zweden.  En dat is eigenlijk best wel goed.


Het onderzoek

Het Engelse bedrijf Compare The Market  heeft  onderzoek gedaan naar onder andere de vertraging en files op de wegen, de kwaliteit van de wegen, het aantal verkeersdoden per 100.000 inwoners, het alcoholpromillage waarmee nog mag worden gereden, maar ook naar externe factoren als hoe rijgedrag leeft op de socials.  De term ‘beste bestuurders’ is dus  niet helemaal passend, maar we doen het ervoor.

Het aantal verkeersdoden in Nederland is overigens net zo laag als de nummer 1 Japan, maar ook Denemarken en Duitsland. De minst veilige situatie is in Thailand te vinden.  Peru, Libanon, India en Maleisië  maken de onveilige top 5 af.


Ritregistratie met GPS tracking

Wilt u echt inzicht in hoe bestuurders zich op de weg gedragen? Denk dan eens aan ritregistratie die door middel van GPS tracking wordt geregistreerd. Niet alleen krijgt u hiermee een sluitende  ritregistratie, ook kunt u met Green Driving inzicht krijgen in rijgedrag. Wordt er te hard opgetrokken? Te hard geremd of te hard door bochten gereden? Ritregistratie met Green Driving maakt het allemaal inzichtelijk. Om nog maar niet over de CO2-uitstoot te beginnen, want ook dat wordt netjes geregistreerd.

Bron: Autoweek

 

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding