Kies uw taal

priveteller ritregistratie van trackjack

Controle op uw privékilometers

Geschreven door Micha

U wilt geen bijtelling betalen. Om die reden houdt u uw privé en zakelijke kilometers bij. Rijdt u niet meer dan 500 kilometer privé? Dan hoeft u niet alsnog bijtelling en een boete te betalen. Maar hoe weet je nou precies op hoeveel kilometer je staat? Inderdaad, de privételler.

Binnen uw TrackJack online omgeving, in zowel smartphone app als de PC variant,  heeft u in uw dashboard de privételler zitten. Deze teller houdt exact bij hoeveel kilometer u privé hebt gereden, en toont op hoeveel procent van de toegestane 500 kilometer u zit. Dat is handig. Nu het nieuwe jaar is begonnen, kunt u de teller weer instellen naar 2023.

Pas de privételler eenvoudig aan

Wanneer u het nog niet heeft aangepast, ziet u de privékilometers van  2022 in uw dashboard. Dit is eenvoudig aan te passen naar 2023. Volg daarvoor onderstaande stappen.

De privételler in het dashboard op uw PC

priveteller zakelijke kilometers

De privételler in de app

priveteller zakelijke kilometers in de app

Voorkom bijtelling met uw sluitende ritregistratie

En of u uw kilometers bijhoudt om deze eenvoudig te declareren bij uw boekhouder of dat u dat doet om de bijtelling te voorkomen, het ritregistratiesysteem van TrackJack helpt u eenvoudig op weg. Alle ritten, kilometers en adressen worden automatisch voor u bijgehouden.   Dus stop  met schrijven in een boekje,  stop met die onhandige Excel, en laat de ritregistratie zichzelf bijhouden

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding