Kies uw taal

Alles leren over elektrisch rijden?

Geschreven door Ralph

We vertellen u graag van alles over laadpalen, CO2-uitstoot, en de voor- en nadelen van elektrisch rijden. Maar bent u toch nog niet helemaal thuis in het onderwerp elektrisch rijden? En sta je op het punt een EV aan te schaffen of wil je simpelweg een betere beslissing kunnen nemen? We helpen u op weg.

Om u in de snel veranderende wereld van elektrisch rijden te kunnen blijven informeren, heeft TrackJack de samenwerking met de Vereniging Elektrische Rijders (VER) gezocht.  De VER is de stem van de elektrische rijder en dé informatiebron als het gaat over elektrisch. 


EV voor Groentjes

De VER biedt u kosteloos een snelcursus EV. Op 15 november bent u vanaf 18:45 uur welkom bij Justplugin in Breukelen. In nog geen drie uur  beantwoorden ze vragen als:

  • Hoe snel gaat het snelladen precies?
  • Hoe zit het met laden in het buitenland?
  • Wat houden de verschillende soorten laadpassen in?

Aanmelden is verplicht maar simpel en doet u via de website van de VER.


Kilometerregistratie voor de EV?

Ook als u nog niet zeker weet of u de overstap maakt naar elektrisch is het goed om te weten dat u altijd een sluitende kilometerregistratie kunt bijhouden om bijtelling te voorkomen. Ondanks dat bijtelling voor de elektrische auto nog altijd een stuk interessanter is, worden de fiscale voordelen helaas steeds kleiner. 

 Toch bespaart het u al snel honderden euro’s per maand om niet meer dan 500 kilometer privé te rijden en dus geen bijtelling te betalen.  Aan de hand van het digitale kilometerregistratiesysteem van TrackJack weet u zeker dat uw registratie voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en perfect alles voor u bijhoudt.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding