Kies uw taal

Alles over de EV op de EV Experience

Geschreven door Michelle

Rijdt u al elektrisch? Of overweegt u dat? Of  bent u al toe aan een tweede of derde elektrische auto? Op de EV Experience in Zandvoort kunt u volgend weekend alles te weten komen over de toekomst van automobiliteit.

De EV Experience vindt plaats op 23, 24 en 25 september 2022 en is dagelijks geopend van 10:00 – 17:00 uur. Waar het circuit van Zandvoort nog maar net is bijgekomen van de talenten van Max, wordt het nu omgebouwd tot dé plek waar alles elektrisch is.

Elektrisch rijden

Je waant je op de Experience een echte coureur, want de nieuwste EV’s staan voor je klaar in de pitstraat en op de paddock.  Alle grote elektrische merken zijn van de partij, denk aan Tesla, Kia, Nissan, MG, MINI, Polestar, Lexus, Hyundai, Toyota en Peugeot. Je kunt rijden op het circuit of workshops en sessies bijwonen in de VIP lounges. Ga in gesprek met voorlopers in de sector zoals de Vereniging Elektrische Rijders, Vereniging Zakelijke Rijders en TotalEnergies. Ook is er ruimte voor ander elektrisch verkeer, zoals steps, scooters en motoren. 

Meer weten of een kaart bestellen? Dat kan via de website van de EV Experience.


Kilometerregistratie voor de elektrische auto

En op het moment dat u   besluit elektrisch te rijden, of gewoon nog op fossiele brandstof doorrijdt, is het goed om een sluitende kilometerregistratie bij te houden. Het is handig wanneer de Belastingdienst vraagt om uw gereden zakelijke ritten of u uw kilometers moet declareren. Overigens is het helemaal mooi als u uw ritten kunt  koppelen aan uw werkbonnen of facturatie. TrackJack biedt unieke integraties met Outsmart en Informer, of zelfs met Salesforce.

 

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding