Kies uw taal

controle rittenregistratie belastingdienst

Kun jij het kenteken van de auto voor je lezen?

Geschreven door Michelle

We hopen het, want dat komt de verkeersveiligheid  ten goede. Goed kunnen anticiperen op ander verkeer, wandelaars en fietsers is wel zo prettig maar niet vanzelfsprekend. Sterker nog, vijf procent van alle ongelukken zijn toe te kennen aan slecht zicht.

En om inzichtelijk te krijgen hoe het er in Nederland voor staat, deed Pearle onderzoek naar het zicht van automobilisten en elektrische fietsers . En het resultaat is heftig, want bijna 20 procent geeft aan dat ze niet scherp zien op de weg!

Controle is de oplossing

Het goede nieuws is dat 80 procent van de weggebruikers dus prima ziet. Al blijft het deel dat dat niet doet wel erg groot. Gelukkig is de oplossing  vrij simpel. Omdat je ogen langzaam slechter worden, wen je aan het feit dat je steeds minder ziet. En om die reden is het aan te raden om periodiek een controle in bij je opticien.  Eens per twee jaar is het advies, aldus opticien Pearle.   Juist.

 

Controle van uw rittenregistratie door de Belastingdienst

Een controle waar je ook af en toe bij stil moet staan, is de controle van de Belastingdienst. Ze kunnen u namelijk vragen om, wanneer heeft aangegeven  geen bijtelling te willen betalen, uw sluitende rittenregistratie aan te leveren. In zo’n controle moet je aangeven hoeveel kilometer je zakelijk en privé hebt gereden, maar moet dat ondersteunen met adressen, postcodes, tijden en kilometers. En kiest u een  rittenregistratie met Keurmerk voor de Belastingdienst? Dan zit u helemaal gebakken.

Bron: Autoblog

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding