Kies uw taal

TrackJack Nieuwe App GPS tracker

De nieuwe TrackJack App

Geschreven door Michelle

Hij is er. De gloednieuwe TrackJack app voor Android en iOS. Het is de grootste aanpassing aan de app in de 12,5 jarige geschiedenis van TrackJack. Downloadt u hem ook?

In deze gloednieuwe versie stappen we niet alleen over naar een nieuwe prachtige kaart, maar krijgt u ook de wereld in 3D tot uw beschikking! Nog nooit was het duidelijker te zien waar uw auto, motor, boot, camper, scooter, materieel of ander voertuig  precies is.  Voor de planner is ook live verkeer beschikbaar, om goede inschattingen te kunnen geven aan uw klanten.

Het dashboard maakt alles in één klik beschikbaar. Simpel én efficiënt.

En misschien wel het belangrijkste: uw rittenoverzichten. Of u nu uw rittenregistratie, kilometerregistratie of urenregistratie wilt inzien, alles is netjes in één duidelijk menu  te vinden.

Bekijk alle nieuwe features van de app

 

Sluitende ritregistratie met de GPS tracker

En of u nu met de GPS tracker uw vaartuig of voertuig wilt volgen, of dat u een fiscale sluitende ritregistratie wilt bijhouden, de app heeft alles in huis.  Ook de functionaliteiten die speciaal voor uw autotracker of boot zijn ontwikkeld, zoals de snelheidsmelding en veiligheidszone zijn makkelijk in te stellen. Ook leuk om te noemen: het verlengen van uw service kan nu nog makkelijker dan ooit via de app. Betaal direct met iDEAL of creditcard en de rittenregistratie wordt weer sluitend bijgehouden.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding