Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

gps tracker meet co2 uitstoot

Maar Den Haag, gaan we nooit meer 130?

Geschreven door Michelle

Bronnen binnen Den Haag melden dat het kabinet overweegt de maximumsnelheid op de snelweg te verlagen naar 100 kilometer per uur. Je mag nu tussen 19:00 uur en 06:00 uur nog 120 of 130, maar daar komt mogelijk een einde aan.

Het is overigens nog een overweging van het kabinet, maar er is een grote kans dat het er doorheen komt. Het is natuurlijk een makkelijke maatregel om de CO2-uitstoot op korte termijn  terug te dringen. 

Meer maatregelen tegen CO2-uitstoot?

In het regeerakkoord van het huidige kabinet is opgenomen dat de maximumsnelheid niet zou worden veranderd, maar met het oog op de CO2-uitstoot die terug moet worden gebracht wordt dit dus mogelijk niet langer mogelijk. En omdat de kolencentrales nu weer meer uren maken, zullen er best mogelijk meer maatregelen aan komen. Op Prinsjesdag, 20 september dit jaar, worden alle officiële plannen aangekondigd. Of lekt het waarschijnlijk een paar dagen eerder uit..


GPS tracker meet  de uitstoot

Bijna ieder bedrijf is er mee bezig, die CO2-uitstoot. De binnensteden worden zero emissie zones, CO2-uitstoot wordt genormeerd voor bedrijven groter dan 100 man en aanbestedingen worden gewonnen door bedrijven die hun uitstoot beperken en inzichtelijk hebben. Met de GPS tracker van TrackJack in combinatie met Green Driving is het ook voor u mogelijk om te zien hoeveel CO2 u en uw vloot uitstoten én kunt ook nog sturen op efficiëntie en rijgedrag. Handig.

 

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding