Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

camper traceren met gps

TrackJack bij EditieNL: camper gewild bij dieven

Geschreven door Jim

Heeft u ons gezien bij EditieNL gisterenavond? Door de diefstal met een bizar einde in de Maas, vertelde onze Michelle over de mogelijkheden van de GPS tracker voor uw camper. Kijkt u mee?

Campers zijn helaas een populair doelwit voor het dievengilde. Dit weekeinde nam een man een camper nog mee uit Venlo. Tijdens een achtervolging door de politie reed de bestuurder met camper en al de Maas in. 

Diefstal van campers dit jaar bijzonder hoog 

Gemiddeld worden er per jaar 105 campers met Nederlands kenteken gestolen. En dit jaar (eind juni 2022) staat de teller al op 44 stuks. En de jaarlijkse piek in  juli moet dan zelfs nog komen.

André Bouwman van het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) meldt dat vooral Noord-Holland de populairste provincie was voor diefstal van campers.  “Een van de verklaringen daarvoor is dat daar een bende actief was”, meldt hij.

Bekijk de uitzending van EditieNL

GPS tracker camper 

Een van de opties waar steeds meer eigenaren en verhuurders van campers voor kiezen is de GPS tracker. Met de camper tracker weet je namelijk precies waar het voertuig is, is geweest en naartoe gaat. Daarnaast krijgt u ook direct meldingen op uw telefoon en mail wanneer er sabotage, diefstal of overschrijding van een veiligheidszone plaatsvindt. 

Bron: RTLnieuws.nl

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding