Kies uw taal

OBD gps tracker rittenregistratie

Werkt OBD rittenregistratie eigenlijk wel goed?

Geschreven door Micha

Staat u op het punt om een nieuw rittenregistratiesysteem te kiezen? En twijfelt u of u een systeem moet kiezen dat via de OBD2-poort wordt aangesloten? Maakt u zich dan geen zorgen en let op de volgende punten.

Er is bijna niets zo frustrerend als een boekje in uw auto waarin u handmatig de tijden, adressen, postcodes en kilometerstanden moet bijhouden. Het is niet alleen tijdrovend, er bestaat ook een grote kans dat u het vergeet. En denkt u er wel aan? Dan zit die klant misschien wel al op u te wachten. Het rittenregistratiesysteem is de oplossing. Een systeem zoals de TrackJack GO! biedt u de mogelijkheid om het systeem zelf te installeren op de OBD2-poort. Maar moet u dat nou wel  doen?

 1. Eénrichtingverkeer op de OBD2-poort   
  Op het moment dat u gebruik maakt van de  TrackJack GO! installeert u het systeem op de OBD2-poort van uw auto. Het ritregistratiesysteem stuurt echter geen informatie naar uw auto en leest ook geen informatie uit uw auto uit. Het wordt enkel gebruikt om stroom te krijgen. En dat is fijn om te weten, want daardoor is er eigenlijk geen kans op storingen.

 2. Even nauwkeurig als ‘klassieke’ inbouw
  Het systeem dat op de OBD2-poort wordt aangesloten, meet de gegevens via GPS en verzendt de data naar het online account. Dit werkt precies hetzelfde als   een systeem dat ‘klassiek’ is ingebouwd. Bij een klassieke inbouw wordt een systeem op de constante voeding, geschakelde voeding en massa aangesloten. Dus de ontvangst, data en de uiteindelijke ritten zijn dus identiek.

 3. Bespaar kosten
  Op het moment dat u zelf de OBD GPS tracker installeert, kunt u eenvoudig kosten besparen. Er hoeft geen installateur langs te komen of de garage hoeft het niet te doen. En dat is dus makkelijk verdiend. 
  Houd er rekening mee dat het systeem wel makkelijker is los te halen door medewerkers die niet gevolgd willen worden. Daar zult u dus afspraken over moeten maken. Het is overigens handig om te weten dat er direct een melding via mail, push notificatie via de app of via SMS wordt afgegeven wanneer het systeem wordt losgekoppeld.

OBD GPS tracker kopen

Staat u dus op het punt om een OBD GPS tracker te kopen? Maakt u zich dan geen zorgen. Het werkt perfect en bespaart u een hele hoop tijd en moeite! Als u meer wilt weten over  OBD rittenregistratie van TrackJack, neem dan eens een kijkje bij de TrackJack GO!.  De TrackJack GO! is de meest compacte OBD GPS tracker op de markt en beschikt over een volledig sluitende ritregistratie, GPS tracking, sabotagemelding en u doet de installatie snel en helemaal zelf.  

 

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding