Kies uw taal

gps tracking waar zijn mijn bestuurders

Waar zijn mijn bestuurders?

Geschreven door Michelle

Het is voor veel ondernemers een vraag die meestal moet worden beantwoord met een belletje. Of 10. Of 100. Het ligt er een beetje aan hoeveel wagens u op de weg heeft. Het blijft namelijk toch een zorg om uw voertuigen en ladingen te zien vertrekken, maar niet meer te weten waar ze zijn en hoe ermee wordt omgegaan.

Het kan gaan om een klant die wil weten waar zijn of haar bestelling blijft, een noodgeval waarbij een bestuurder die het dichtstbijzijnd is even langs moet gaan óf het magazijn dat zich klaar moet maken om de levering  voor morgen klaar te maken. Er worden per dag heel veel belletjes gedaan naar bestuurders  die wel of niet opnemen en daarmee het leven van een planner, ondernemer of logistiek manager niet veel makkelijker maken.

GPS tracking biedt de oplossing

De oplossing is zo makkelijk, maar nog steeds niet bekend bij iedereen. GPS tracking werkt op basis van satellieten  (GPS) en verstuurt alle locaties, meldingen en ritten direct door via de ingebouwde data simkaart. Zodra de gegevens via een beveiligde verbinding op de server aankomen, wordt alles omgezet naar uw eigen account. Hier ziet u eenvoudig op een kaart alle voertuigen, door heel Nederland, België of zelfs Europa.  En hang gerust een scherm op aan de wand waar u deze kaart continu toont. Handig voor iedereen!

Rijgedrag helpt besparen

Nu we al die belletjes hebben opgelost,  kunnen we nog een stap verder gaan.  Want u weet nu waar uw auto’s, busjes of vrachtwagens zijn, maar hoe wordt er mee omgegaan?

Aan de hand van Green Driving maken we dat ook inzichtelijk. Zaken als snel optrekken, hard remmen en hard door bochten worden geregistreerd en worden allemaal netjes per rit  én in een Green Driving overzicht vastgelegd. Door een complexe, zelf ontwikkelde formule, bepaalt het GPS tracking portaal van TrackJack welke bestuurders het het beste hebben gedaan en wie de nummer 1 ranking krijgt.

Een mooie competitie om niet alleen veiliger maar ook zuiniger te rijden. Zo wist Vastgoed Service een besparing van 14 procent te realiseren door efficiënter en groener te gaan rijden.

ritregistratie co2 uitstoot green driving

Bent u klaar voor de volgende stap in wagenparkbeheer? We helpen u graag op weg. Neem contact met ons op voor een demo van het online account en uitleg over de werking van GPS tracking.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding