Kies uw taal

auto opties gps tracker

Maandelijkse kosten voor opties in je auto?

Geschreven door Micha

Je ziet het steeds vaker voorkomen in appstores: ‘In-app purchases’.  Het is een  trend die ook in autowereld door aan het breken is. Je krijgt dan alleen geen gouden munten voor je maandelijkse abonnement maar een extra optie in je auto. Toch lijkt het erop dat de consument er nog niet om staat te springen.

Een ronde langs de velden toont aan dat 75% van de ondervraagden het onzin vindt dat je apart moet betalen voor functionaliteiten die al in de auto zaten toen hij op kenteken werd gezet. En zelfs 92% wil stoelverwarming niet betaald beschikbaar krijgen, maar gewoon als kant-en-klare functionaliteit in de wagen.

Maar welke features dan wel?

Toch komt het gloednieuw verdienmodel in de autobranche niet uit de lucht vallen. Er zijn steeds meer diensten die per maand werken. Denk daarbij aan de talloze streamingdiensten voor je televisie of muziekservices. En in lijn daarmee komt uit het onderzoek dat wifi in de auto wel een functionaliteit is waar men extra voor zou willen betalen. En dat geldt overigens ook voor een veiligheidssysteem zoals lane-assistent of een noodremassistent.

En ondanks dat het allemaal nadelig klinkt, zijn er ook voordelen te bedenken. Zo zou de occassionmarkt er heel anders uit kunnen zien. Je koopt een auto met een specifieke motorisering of accurange, maar qua opties in de auto kun je als tweede of derde eigenaar je hele eigen pakket samenstellen. 

GPS  tracker ook steeds vaker een optie

En nu we het toch over opties op uw auto hebben, de GPS tracker is ook steeds vaker een optie. Een hele nuttige optie als je het ons vraagt, want niet alleen kun je zien waar je waardevolle bolide is, ook kun je er een sluitende ritregistratie mee bijhouden. En volledig volgens de eisen van de Belastingdienst. Let wel op dat de GPS tracker dan wel het Keurmerk Ritregistratiesystemen heeft, waarmee u zeker bent van kwaliteit, garantie én 100% fiscusproof is.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding