Kies uw taal

auto wassen gps tracker

Pas op: er komt meer Saharazand aan

Geschreven door Jim

Heb jij je auto alweer opgepoetst na de vorige golf Saharazand? Slecht nieuws. Er komt  weer een nieuwe wolk met Saharazand onze kant op. En aangezien er ook nog wat regen wordt voorspeld, betekent dat zo goed als zeker opnieuw een vieze auto.

Het waren even hele goede dagen voor de wasstraten van Nederland. Iedereen die wat liefde voor zijn of haar vierwieler heeft, ging aan het poetsen, spoelen en wassen. Maar het lijkt er dus op dat dat binnenkort gewoon weer mag.

Wacht even met je auto wassen

Het bericht komt van Weeronline, die laten weten dat er deze week weer  een nieuwe wolk met  viezigheid over Nederland waait.  Gelukkig is dit wel een kleinere variant dan de vorige keer, dus het zal waarschijnlijk minder last opleveren. Maar wacht even tot Pasen voorbij is om de wasstraat op te zoeken.

Wil je liever zelf je auto  gaan wassen? Dan is het goed om voldoende water te gebruiken. Als er nog kleine zandkorreltjes op de auto liggen voordat je gaan boenen, kunnen ze namelijk lelijke krassen in je lak zetten. En dat is wel het laatste dat je wilt. Ga je niet zelf staan zwoegen en ga je naar de wasstraat? Wacht daar nog even mee. Dat scheelt u tijd, geld en  een hoop frustratie.

Besparen kan met een ritregistratiesysteem

Wat u ook een hoop tijd, geld en frustratie scheelt is een goed ritregistratiesysteem. Hiermee heeft u namelijk op ieder  moment inzicht in de locatie van de wagen, maar ook in de gemaakte ritten van de auto. Handig als u uw kilometers wilt declareren aan uw werkgever, of als u uw privéauto gebruikt als ZZP’er.

 

Bron: Autoblog

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding