Kies uw taal

fiscus proof ritregistratie keurmerk rrs

Voldoet TrackJack aan de eisen van de Belastingdienst?

Geschreven door Michelle

Dat is een hele makkelijke vraag. Ja, natuurlijk! Niet alleen voldoet ons rittenregistratiesysteem  aan de eisen die de fiscus stelt aan een ritregistratie, de TrackJack PRO Fiscaal 2 was ook een van de allereerste systemen die het Keurmerk Ritregistratiesystemen  in handen mocht nemen.

Al in november 2013  ontving TrackJack het keurmerk uit handen van de Stichting Keurmerk RRS voor haar ritregistratiesysteem PRO Fiscaal 2. Een mooie mijlpaal omdat  het keurmerk alleen wordt uitgereikt aan leveranciers die producten leveren die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van betrouwbaarheid en privacy. 

Waarom kiest u voor een erkend Ritregistratiesysteem?

Iedere berijder met een auto van de zaak die het voertuig niet privé gebruikt, moet een sluitende  ritregistratie  bijhouden. Dat gebeurt vaak nog op een zelf gekozen wijze, bijvoorbeeld door het gebruik van onhandige schriftjes, agenda’s of Excel-bestanden. Dat maakt het bijhouden en de controle tot een tijdrovende taak voor zowel de Belastingcontroleur als berijder. Om dit proces te vereenvoudigen zijn er al jaren ritregistratiesystemen, die werken op basis van GPS.  Maar omdat er inmiddels zoveel leveranciers in Nederland zijn van zulke systemen, is er het keurmerk ontwikkeld dat voldoet aan de eisen van Belastingdienst. En heb je het Keurmerk? Dan weet je dat je goed zit.

Wie zit er achter de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen? (ofwel Keurmerk RRS)

De stichting is volledig onafhankelijk zonder winstoogmerk, opgericht door Vereniging Zakelijke Rijders (VZR),  de branchevereniging ritregistratiesystemen (BVLR) en de Rijwiel en Automobiel Industrie (RAI). Het bestuur houdt toezicht op het beleid en de gang van zaken binnen de vereniging. Bestuursleden van de vereniging gebruiken hun specialisme en kennis om de zakelijke rijders van Nederland optimaal te informeren en om zo specifiek mogelijk op hun vragen in te gaan.

Dus wat iemand u ook zegt, met TrackJack heeft u de beste rittenregistratie, voor de beste prijs.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding