Kies uw taal

de trackjack podcast

TrackJack lanceert de TrackJack Podcast

Geschreven door Micha

Als bestuurder van een zakelijke auto kan er nogal wat op u afkomen. Wilt u bijvoorbeeld gaan bijtellen, of blijft u liever onder de 500 kilometer privé. En mag een werkgever bijvoorbeeld zomaar een GPS tracker in mijn auto plaatsen? En als het er dan eenmaal in zit, wat zijn dan precies zakelijke en privéritten?

TrackJack helpt u op weg met de TrackJack Podcast. Vier afleveringen van minder dan 25 minuten waarin dé vooraanstaande experts uit het veld u de antwoorden geven, maar ook heel praktische tips geven.


Aflevering  1. Jan van Delft. 
Voorzitter van de Vereniging Zakelijke Rijders vertelt ons alles over de bijtelling, de 500 kilometer en de mogelijke veranderingen.

Aflevering 2. Heleen Elbert. 
Dé fiscaal jurist met alle kennis op het gebied van autobelasting. Ze legt ons uit wat nou precies zakelijke en privéritten zijn. En wat nou als je meerdere werkgevers  hebt?

Aflevering 3. Frank Melis.
 Advocaat, gespecialiseerd in intellectueel eigendom en IT, neemt ons mee in de AVG, privacy en het veilig en goed bewaren van gegevens.

Aflevering 4. Heleen Elbert 
Onze kennisbank keert terug. Met 10 jaar ervaring als Belastinginspecteur deelt ze de kneepjes van het vak en waar de fiscus nou precies op let in een sluitende rittenregistratie.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding