Kies uw taal

beste gps tracker jetski en scooter

De ideale combinatie? De scooter en jetski in één.

Iedereen is bezig met mobiliteit. De keuze wordt vaak gemaakt tussen  de auto van de zaak, een eigen auto, scooter, motor of fiets. Maar wat nou als je  je dagelijkse vervoer kunt combineren met plezier in het weekend? De Biski lijkt de oplossing.

Gibbs Sports  presenteert de Biski, een perfecte combinatie tussen een scooter/motor en een jetski.  Het ziet eruit als een ‘normale’ motor, maar dit voertuig rijdt zonder probleem het water in en vaart daar gewoon op flink tempo door.  Op het land  zou dit bijzondere apparaat gewoon tot 130 kilometer per uur gaan en in het water zelfs circa 60 kilometer per uur.
Het is wel belangrijk dat je droge sokken en schoenen meeneemt, want daar lijkt nog geen oplossing voor te zijn.

Bekijk de Gibbs Biski in actie op YouTube.

GPS tracker kopen

GPS tracker  kopen

Met het oog op diefstal worden er steeds vaker GPS trackers in scooters ingebouwd, net als in jetski’s.  Maar een combinatie als deze hybride biski hebben we nog niet voorbij zien komen.  Het lijkt ons niet meer dan logisch dat je gaat voor de beste GPS tracker als je een uniek product als deze Gibbs  in huis haalt.

 

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding