Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Beveilig en volg uw jetski met de GPS Tracker

GPS tracker Jetski

Beveilig uw jetski met de GPS jetski tracker van TrackJack

Jetski’s worden helaas nog vaak gestolen. Zo worden ze ontvreemd  als ze in het water liggen of zelfs met trailer en al  meegenomen.  Wilt u uw jetski beveiligen?  Met de GPS tracker van TrackJack  weet u altijd waar de jetski is, ook als u niet in de buurt bent.  Bekijk de locaties op een kaart via het online account of smartphone app en ontvang meldingen bij diefstal, sabotage en wanneer de door u ingestelde veiligheidszone verlaten wordt.

Weet altijd waar uw jetski is

Wanneer de jetski GPS tracker is geïnstalleerd, bekijkt u de locaties eenvoudig en snel via uw eigen online account of via de smartphone app. Log in met meerdere personen tegelijkertijd, zonder dat er licenties of software installaties voor nodig zijn.

GPS Tracker jetski

Meldingen bij diefstal

Met de Jetski GPS tracker kunt u uw jetski of waterscooter  beveiligen en volgen. Wordt de jetski verplaatst zonder dat het contact aan staat, ontvangt u een  diefstalmelding. Als de tracker wordt losgekoppeld wordt er een  sabotagemelding verstuurd. Of stel zelf een veiligheidszone in. Wanneer de jetski de ingestelde zone verlaat, ontvangt u daar ook direct een melding van.

Jetski volgen via TrackJack

Traceer door heel Europa

Ook voor op vakantie is de jetski GPS tracker aan te raden. De tracker beschikt over een simkaart met Europese dekking. De simkaart werkt provider onafhankelijk en heeft ook in het buitenland optimale dekking. De jetski tracker kiest automatisch de beste provider en schakelt over op het moment dat er storing is  bij die provider.  Zo blijft de locatie van uw jetski altijd inzichtelijk.

Direct een vrijblijvende offerte?

gps tracker heel europa

Jetski GPS installeren

De installatie van de jetski tracker kunt u laten verrichten door één van onze professionele monteurs, bij uw watersportbedrijf of u kiest ervoor de installatie zelf te verrichten.  Het jetski GPS kastje wordt gemonteerd in de buurt van  de accu en wordt hier ook op aangesloten. De monteur test de tracker  gelijk af op locatie.

Indien u zelf de installatie wilt uitvoeren, vindt u  in onze installatievoorschriften  hoe u dit doet.

GPS tracker Jetski installatie

Zeer betaalbaar, geen langlopende contracten

De jetski GPS tracker  is zeer betaalbaar  en u zit niet vast aan langlopende abonnementskosten.  Aangezien iedere gebruiker zijn eigen wensen  en behoeften heeft, hebben we  de keuze uit vier verschillende servicelevels die onderstaand worden weergegeven.

Jetski GPS tracker - betaalbaar

Kies zelf hoe u de GPS tracker jetski wilt gebruiken

Twee keer per dag een locatie van de  jetski GPS tracker ontvangen? Of liever iedere 10 minuten? U maakt zelf de keuze uit één van de vier servicelevels, die ieder over haar eigen functionaliteiten  beschikt. U kunt de jetski  al beveiligen voor € 12,56 per jaar! Bekijk hier het volledige overzicht.

Jetski GPS tracker - servicelevels

TrackJack OTM 3 Jetski track en trace systeem

Bestel de Jetski GPS tracker in onze webshop.

  • Altijd zicht op uw jetski of waterscooter
  • Optioneel met inbouw bij u op locatie
  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, morgen in huis.

Bestel de OTM 3 direct online

Offerte aanvragen

Ontvangt u liever een vrijblijvende offerte?
Of heeft u nog vragen?

Als specialist in GPS oplossingen adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op via t: 010-8200190 of via onderstaande knop. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.

Offerte aanvragen

Neem contact op met Michelle van TrackJack

Technische specificaties

Inbouw
Voedingsspanning10 – 30V
65 mA
Beschermingsstand aan, systeem gaat uit34V
6,5 x 5,6 x 1,9 cm
62 gram
IP41 – beschermd tegen druppelend water.
Ja

 

TrackJack OTM GPS tracker

Wat is een jetski?

Een jetski wordt vaak verward met een waterscooter. Een jetski is een vaartuig waar één persoon op kan staan. Het lijkt op een motor of scooter, maar dan voor op het water. Een waterscooter biedt plaats voor meerdere personen en je kunt er op zitten. Jetskiën is een snelle manier van verplaatsen, aangezien een jetski tot wel 80 kilometer per uur over het water kan gaan.

Wat is een jetski

Op de hoogte blijven van onze GPS trackers?

Via de mail ontvangt u alleen relevante updates.

Meld mij aan

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding