Kies uw taal

Beveilig en volg uw jetski met de TrackJack GPS Tracker

GPS Tracker Jetski

Jetski beveiligen met de Jetski GPS van TrackJack

Jetski’s worden helaas nog vaak gestolen. Ze worden ontvreemd  als de jetski in het water ligt of zelfs met trailer en al  meegenomen.  Wilt u de jetski beveiligen?  Met de GPS tracker van TrackJack  weet u altijd waar de jetski is, ook als u even niet in de buurt bent.  Bekijk de locaties op een kaart via het online account of smartphone app en ontvang meldingen bij diefstal, sabotage en wanneer de door u ingestelde veiligheidszone verlaten wordt.

Wat is een jetski?

Een jetski wordt vaak verward met een waterscooter. Een jetski is een vaartuig waar één persoon op kan staan. Het lijkt op een motor of scooter, maar dan voor op het water. Een waterscooter biedt plaats voor meerdere personen en je kunt er op zitten. Jetskiën is een snelle manier van verplaatsen, aangezien een jetski tot wel 80 kilometer per uur over het water kan gaan.

jetski-kopen

Bekijk online waar uw jetski is

Wanneer de jetski GPS tracker  is geïnstalleerd, bekijkt u de locaties eenvoudig en snel via uw eigen online account of via de smartphone app. Log in met meerdere personen tegelijkertijd, zonder dat er licenties of software installaties voor nodig zijn.

Direct een vrijblijvende offerte?

GPS Tracker jetski

Ontvang meldingen bij diefstal

Met de Jetski GPS kunt u de jetski beveiligen en volgen. Wordt de jetski verplaatst zonder dat het contact aan staat, ontvangt u een  diefstalmelding. Als de jetski GPS tracker wordt losgekoppeld, wordt er een  sabotagemelding verstuurd. Of stel zelf een veiligheidszone in. Verlaat de jetski de ingestelde zone, ontvangt u ook direct een melding.

Jetski volgen via TrackJack

Traceer door heel Europa

Ook voor op vakantie is de jetski GPS tracker aan te raden. De jetski GPS tracker beschikt over een SIM-kaart met Europese dekking. De SIM-kaart werkt provider onafhankelijk en heeft ook in het buitenland optimale dekking. De jetski GPS tracker kiest automatisch de beste provider en schakelt over op het moment dat er storing is  bij die provider.  Zo blijft de locatie van de jetski altijd inzichtelijk.

GPS tracker jetski Europa

Jetski GPS installeren

De installatie van het jetski GPS kastje kunt u laten verrichten door één van onze professionele monteurs, of u kiest ervoor de installatie zelf te verrichten.  Het jetski GPS kastje wordt gemonteerd in de buurt van  de accu en wordt hier ook op aangesloten. De monteur test de jetski gps gelijk af op locatie.  Indien u zelf de installatie wilt uitvoeren, vindt u  in onze installatievoorschriften  hoe u dit doet.

GPS tracker Jetski installatie

Zeer betaalbaar, geen langlopende contracten

De jetski GPS tracker  is zeer betaalbaar  en u zit niet vast aan maandelijkse abonnementskosten.  Aangezien iedere gebruiker zijn eigen wensen  en behoeften heeft, hebben we  de keuze uit vier verschillende servicelevels die onderstaand worden weergegeven.

Jetski GPS tracker - betaalbaar

Kies zelf hoe u de GPS tracker jetski wilt gebruiken

Twee keer per dag een locatie van de  jetski GPS tracker ontvangen? Of liever iedere 10 minuten? U maakt zelf de keuze uit één van de vier servicelevels, die ieder over haar eigen functionaliteiten  beschikt. U kunt de jetski  beveiligen voor € 12,56 per jaar! Bekijk hier het volledige overzicht.

Jetski GPS tracker - servicelevels

TrackJack OTM 3

Bestel de Jetski GPS Tracker in onze webshop. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is morgen bij u bezorgd.

Bestellen

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte aanvragen? Als specialist in GPS oplossingen adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op via t: 010-8200190 of via onderstaande knop. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00 uur.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen voor uw jetski tracker

Technische specificaties

Inbouw
Voedingsspanning10 – 30V
65 mA
Beschermingsstand aan, systeem gaat uit34V
6,5 x 5,6 x 1,9 cm
62 gram
IP41 – beschermd tegen druppelend water.
Ja

 

TrackJack OTM GPS tracker

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding