Kies uw taal

camper GPS tracker

Caravans en campers zijn niet aan te slepen

Door de coronacrisis koopt iedereen massaal  campers en caravans. Vorig jaar werden al verkooprecords gebroken en die trend zet dit jaar gewoon door. Tot en met juli werden bijna negenduizend nieuwe campers en caravans verkocht, volgens de  cijfers van BOVAG, Kampeer- en Caravan Industrie (KCI) en de RDC.

Dit jaar zijn er tot heden 6.594 nieuwe caravans en 2.394 campers verkocht. “Dat zijn er op een haar na evenveel als in heel 2020, wat al een recordjaar voor kampeerwagens was”, zegt Tom Huyskens van BOVAG. Het is toename van zo’n 30% bij zowel de campers als de caravans. Sinds het uitbreken van de coronacrisis blijven mensen liever dichter bij huis, zoeken ze de natuur op en willen ze de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen. Nederland telt in totaal nu 573.100 caravans en campers (zo’n 419.000 caravans en ruim 154.000 campers).

Ook een flinke toename in tweedehands

Ook de tweedehands markt doet het goed. “Het grootste aantal sinds 2011”, zegt de BOVAG-woordvoerder. “Meer dan tienduizend tot augustus.”  Ook tussen particulieren wisselden meer dan 23.000 caravans van eigenaar. Via de vakhandel kregen iets meer dan elfduizend campers een nieuwe eigenaar en bij particulieren kwamen ruim twaalfduizend campers op andere naam.

Camper GPS tracker 

Trotse eigenaren van campers willen altijd zeker zijn dat de wagen nog staat waar hij is achtergelaten. Met de camper GPS tracker van TrackJack verliest u hem nooit meer uit het oog, én kunt u zelfs de mooiste ritten nog precies terugkijken.  De campertracker wordt ingebouwd in de camper en bepaalt zeer nauwkeurig de locatie die via een beveiligde verbinding wordt verzonden en altijd inzichtelijk is via het online account.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding