Kies uw taal

whitepaper bijtelling 2022

Bijtelling 2022. Alles dat je moet weten.

Het is een belangrijk jaarlijks keuzemoment. Kies je ervoor om het hele jaar bijtelling te gaan betalen over je auto van de zaak of ga je maximaal 500 privé rijden? Ga ik meer over minder thuiswerken? Mag je alweer naar klanten toe? Of biedt je werkgever een andere mobiliteitsregeling?

Bijtelling 2022

We zetten graag alles op een rijtje voor je. De whitepaper ‘Bijtelling 2022’ is het resultaat. We behandelen niet alleen  wat de regels zijn voor bijtelling maar kijken ook naar mogelijke alternatieven. Er zitten, zoals je van onze whitepapers gewend bent, ook weer leuke lees- en luistertips in. Kortom: alles dat je moet weten over de bijtelling voor 2022.

Download onze whitepaper gratis

Of ontdek alle andere interessante content in onze kennisbank over bijtelling.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding