Kies uw taal

Let op: oplichter neemt auto mee na proefrit

De Bovag waarschuwt: er is een oplichter die sinds december meerdere auto’s na een proefrit niet meer terug brengt. Afgelopen weekend was een gloednieuwe Mercedes het slachtoffer.

Het lijkt te gaan om een persoon die zich als voorbeeldige klant voordoet, maar al zeven auto’s verduisterde na een proefrit. Het gaat, niet echt verrassend, om  de luxere, populaire modellen van Mercedes-Benz en Volkswagen. Afgelopen zaterdag  (10 april ’21) ging het om een autobedrijf in Breda, waar de Mercedes na een proefrit niet meer terugkwam. Na een eerste telefonisch contact verdween de man van de radar. 

De  car tracker van TrackJack

Met een car tracker van TrackJack hoef je een voertuig nooit meer uit het oog te verliezen. Het systeem maakt het mogelijk om via de app of het online account eenvoudig de locatie van een auto te zien én te volgen. Tot op de minuut precies.

Installatie kan door het autobedrijf zelf gebeuren of door onze inbouwers die door het land rijden.  En je kunt er voor kiezen of het een systeem  is dat wordt aangesloten op de voeding, of juist op een eigen batterij werkt. Het systeem is dan onvindbaar voor het gilde en de auto kan eenvoudig weer worden teruggevonden.

Bron: Automotive-Online

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding