Kies uw taal

autotracker in occasionverkoop

Occasionverkoop eindelijk weer in de lift

Geschreven door Michelle

Het lijkt erop dat de markt voor tweedehands auto’s weer de goede kant op gaat. Na een flinke dip in het afgelopen jaar is er weer licht aan het einde van de tunnel. Dit patroon is in ieder geval goed te zien voor de maand maart van 2021, afgezet tegen maart 2020. De maand waarin de eerste lockdown begon.

Zo zijn er in maart van dit jaar 122.000 occasions  naar een nieuwe eigenaar gegaan. Dat zijn er  om precies te zijn 23 procent meer dan een jaar geleden. En dat is enkel door autobedrijven geweest.  Kijken we naar de particuliere verkoop zien we daar ook een flinke stijging: wel 24 procent. Buiten de dealerbedrijven om wisselden er in maart 57.000 auto’s  van eigenaar.

Nieuw verkoop blijft achter

Kijken we naar de verkoop van nieuwe auto’s zien we nog een wat minder positief beeld. Hier is nog steeds  een daling van 17,7 procent ten opzichte van maart 2020 te zien. Wel goed om op te merken is dat de daling minder groot is dan in februari, toen dit nog  een afname van 21,5 procent was.  Ook hier is dus een voorzichtig positieve trend te zien.

Nieuw of tweedehands? De autotracker helpt altijd.

Met een autotracker heb je altijd zicht op je auto. Of deze nu nieuw of oud is. Aan de hand van een GPS tracker in de auto heb je, en houd je, zicht op de locatie van de auto en blijf je altijd op de hoogte van sabotage, diefstal en de locatie in het geval het voertuig niet meer op z’n plek staat.

Meer weten? Lees alles over de autotracker van TrackJack.

 

Bron:  Automotive Online

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding