Kies uw taal

Elektrische auto leeg? De wegenwacht helpt.

Wanneer de accu van je elektrische auto leeg is en je stil staat langs de weg, werd je normaal gesproken door een berger naar een laadpaal gebracht. De ANWB komt echter met een veel betere oplossing. De nieuwe aanhanger van de Wegenwacht zorgt ervoor dat de auto ter plaatse een stukje bijgeladen kan worden.

Even bijladen en weer door

In de aanhanger zit een flinke accu en door het elektrische voertuig  een kwartier aan de aanhanger te koppelen, krijgt je elektrische voertuig genoeg voeding om naar een laadpaal te kunnen rijden. De aanhanger past uiteraard ook achter andere hulpauto’s van de ANWB, en niet enkel achter de  nieuwe Volkswagen ID.4, die voor de gelegenheid is aangeschaft.

Wegenwacht aanhanger GPS loggerDe ID.4 is overigens niet de eerste elektrische auto die de ANWB in gebruik heeft. Ze rijden al even met  de Volkswagen  e-Golf en de Nissan e-NV200. Deze worden voornamelijk ingezet voor pechhulp in de steden. De Wegenwacht  rijdt  in de grote steden trouwens ook al rond op elektrische bakfietsen en  in Den Haag, Amsterdam en Utrecht rijden er zelfs twee elektrische motorfietsen. Als laatste beschikt de ANWB ook nog over een  Hyundai ix35 op waterstof .

 

GPS logger voor uw auto

Heeft u een elektrische auto, en wilt u altijd weten waar hij is? De GPS logger van TrackJack biedt de oplossing. Het systeem kan bij u op locatie worden ingebouwd en via de smartphone app of uw computer heeft u altijd inzicht in de huidige positie en alle eerdere posities.
Voor de volledigheid: dat kan overigens ook voor iedere niet-elektrische auto. 

Bron: Topgear

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding