Kies uw taal

fynch en trackjack

TrackJack & Fynch Mobility werken samen voor betere bestuurders

TrackJack heeft als doel om samen met Fynch Mobility  alle automobilisten beter, veiliger en efficiënter te laten rijden. Niet alleen draagt dit bij aan de reductie van CO2 uitstoot, ook zorgen we voor een lager brandstofverbruik en minder schades. Dus ook minder autokosten.

Fynch Mobility

 Fynch Smart Mobility trekt in Nederland de kar als het gaat over zorgeloze en schone mobiliteit voor iedereen. 
Ze helpen  bedrijven, steden en zzp’ers bij het verduurzamen van mobiliteit en het verhogen van veiligheid op de weg. Onder andere door de inzet van het e-learning pakket, waarmee bestuurders aan de hand van leuke games en video’s (en dus geen  lange teksten en saaie examens)   inzicht krijgen in hun eigen rijgedrag.

Steeds meer inzicht via  TrackJack Europe

TrackJack loopt sinds haar oprichting in 2009 al voorop in de markt op het gebied van rittenregistratie. Waar transparantie toen al  een speerpunt was,  is duurzaamheid daar steeds meer bij gekomen.  Niet alleen de rit van A naar B is meer belangrijk,  ook  de manier waarop (lees: rijgedrag)  speelt een steeds grotere rol.

Samen naar meer duurzaamheid en minder schade

TrackJack en Fynch slaan de handen ineen om beide visies werkelijkheid te laten worden.
TrackJack biedt het e-learning pakket ter waarde van € 75,- nu helemaal gratis aan bij aanschaf van een TrackJack PRO Fiscaal 2. Een jaar lang gratis te gebruiken, met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord.

Hiermee zorgt u ervoor dat uw vloot, binnendienst, buitendienst of servicedienst efficiëntere, veiligere en betere weggebruikers worden!

Meer weten?

Wilt u een betere bestuurder worden?

Lees nu de TrackJack en Fynch Mobility pagina of bekijk nu in de shop

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding