Kies uw taal

Samenwerking GOODMORNING en TrackJack

Donderdag 24 mei zijn er bij uitzendorganisatie GOODMORNING zeven gloednieuwe Toyota Pro Aces Verso bussen afgeleverd, die met precisie zijn bestickerd, volledig conform huisstijl en voorzien van een slim staaltje techniek in de vorm van een innovatief tracksysteem. Dit laat GOODMORNING weten via haar website en middels een persbericht. Deze uitbreiding van het inmiddels zeer uitgebreide wagenpark van 298 auto’s, is voor de snel groeiende uitzendorganisatie meer dan welkom. De dag voltrok zich dan ook in een heuglijk momentje met de betrokken leveranciers: Toyota dealer Van Dorst Breda, autobestickeringsbedrijf Neggers reclame en nieuwe leverancier TrackJack waren aanwezig.

 

Over GOODMORNING

GOODMORNING is sinds haar oprichting in 2001 uitgegroeid tot één van de grotere werkgevers op het gebied van het uitzenden en detacheren van Oost-Europese werknemers. Dagelijks zijn er voor GOODMORNING meer dan 2000 gemotiveerde uitzendkrachten aan het werk bij verschillende opdrachtgevers. Zij worden begeleid door een enthousiast team van circa 50 vaste medewerkers vanuit het kantoor in Etten-Leur en vanuit de woonlocaties in Steenberen en Zwijndrecht.

 

Rittenregistratie

Voor het dagelijkse vervoer voorziet GOODMORNING de uitzendkrachten van ruim 250 Suzuki’s die destijds geleverd zijn door Van Dorst Suzuki Breda. Op 24 mei zijn er zeven nieuwe bussen toegevoegd aan dit wagenpark geleverd door Van Dorst Toyota Breda. Deze bussen worden ter beschikking gesteld aan uitzendkrachten, zodat zij zich tussen hun woon- en werklocatie kunnen verplaatsen en worden tevens ingezet om spullen te verhuizen naar de woonlocaties. GOODMORNING weet exact de bussen te lokaliseren en houdt de rittenregistratie bij met het Trackjack Pro Fiscaal rittenregistratiesysteem van haar nieuwe leverancier TrackJack. Dit innovatieve tracksysteem heeft TrackJack speciaal ontwikkeld op basis van de eisen van de Belastingdienst en is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk RitregistratieSystemen. Gereden ritten worden voor GOODMORNING automatisch bijgehouden op een online account of via de TrackJack app ontwikkeld voor de smartphone of tablet.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding