Kies uw taal

Runball rally - TrackJack
Volg tientallen Sportcars tijdens de Runball Rally met TrackJack

Volg tientallen Sportcars tijdens de Runball Rally met TrackJack

Voor het vijf jarig jubileum neemt de Runball Rally tientallen Sportcars mee van België naar Kroatië van 2 t/m 9 juni 2018. Een epische rit door spraakmakende steden en schilderachtige weggetjes om bij elke halte te worden verwelkomd door toegewijde fans en paparazzi. Via de track & trace systemen van TrackJack is de rally tot op de voet te volgen voor thuisblijvers. Rijders, familie en vrienden krijgen een unieke link met wachtwoord waarop alle Sport Cars te zien zijn.

Meer info over het event op:   www.runballrally.com

Ook een evenement?
Heeft u een groot evenement op de planning en wilt u gebruik maken   GPS trackers? Laat het ons weten! Neem telefonisch contact op met onze marketingafdeling, te bereiken via t: 010-8200190.

Partners

close