Kies uw taal

TrackJack bij NPO Reporter Radio 1

In vier jaar tijd 6 doden en meer dan 150 gewonden bij ongelukken met auto’s van hulpdiensten. Geregeld rijden agenten en brandweerlieden harder dan de richtlijn voor hun   beroepsgroep toestaat. ChristenUnie wil opheldering.

Wat zijn de mogelijkheden om dit beter te registeren en in beeld te krijgen wat er op de weg is gebeurd?  Een van de oplossingen is een “blackbox” oftewel rittenregistratiesysteem in de auto. TrackJack vertelt wat de mogelijkheden zijn voor deze hulpdiensten.

Beluister hier  het volledige fragment.
Wendy Hofman van TrackJack vanaf 06:44 tot  10:21
.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding