Kies uw taal

Volg Mysteryroads met TrackJack

Mystery Roads organiseert van 17 tot en met 25 januari een onvergetelijke autotoertocht met een onbekende bestemming. Pas tijdens de rally krijgt men de coördinaten van de bestemming, waar vervolgens heen gereden moet worden. Hoe beter de tijd, hoe meer punten voor het team. Onderweg moeten de teams opdrachten uitvoeren waarbij de andere helft van de punten verdiend kunnen worden. Zo heeft ieder team meerdere kansen om te winnen. Er zal ongeveer 8.000 kilometer worden gereden, in acht dagen tijd. Ook is er een rustdag ingelast. 

Goede doel: Stichting ALS

De organisatie van Mystery Roads zet zich jaarlijks in voor een wisselend goed doel. Mystery Roads heeft voor de editie van 2015 Stichting ALS als goed doel verkozen, waarbij de Stichting een auto gesponsord krijgt. Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) is een van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Nederland telt op dit moment rond de 1500 patiënten: elk jaar overlijden er 500 en komen er 500 bij.  Hoewel er wereldwijd onderzoek wordt gedaan naar de ziekte, is de oorzaak tot op heden onbekend.  Lees hier meer over de Stichting ALS. 

Volg Mysteryroads met TrackJack

De bestemmingen van Mysteryroads zijn onbekend. Via de website van Mysteryroads is de volledige tour bijna live te volgen met TrackJack zodat ook thuisblijvers kunnen meegenieten van dit onvergetelijke avontuur. Bekijk hier de locaties van de tocht die vanaf 17 januari beschikbaar zijn.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding