Kies uw taal

TrackJack steunt het Diabetes fonds

TrackJack steunt het Diabetes fonds

Op zaterdag 11 oktober aanstaande start de Diabeatit Run met als doel zo veel mogelijk geld inzamelen voor het Diabetes Fonds om onderzoek te kunnen doen naar de genezing van Diabetes. De 19 teams leggen een route af van Rotterdam naar Amsterdam en hebben hier tot nu toe maar liefst €82.240,38 mee opgehaald. Thuisblijvers kunnen de teams online volgen met de track en trace systemen van TrackJack.

Route Diabetit Run

De teams starten in Rotterdam en beklimmen de Euromast. Vervolgens rennen de teams over de erebrug waar de fiets klaarstaat. Dan begint de estafette van Rotterdam naar Amsterdam dwars door het prachtige Groene Hart en langs de Amstel. Bekijk hier de volledige route.

Volg de Diabeatit Run met TrackJack

Voor de thuisblijvers is er nu de mogelijkheid om de Diabeatit run online te volgen. Alle 19 teams worden voorzien van de track en trace oplossingen van TrackJack die de locaties van de teams bepalen. Op de website van de Diabeatit Run wordt een kaart weergegeven en bekijkt u alle teams. Volg hier de Diabeat!t Run.

Samen Diabetes verslaan

Diabetes oftewel suikerziekte is een chronische aandoening. Het lichaam kan de bloedsuikerspiegel niet meer zelf binnen de normale grenzen houden. Het Diabetes Fonds maakt zich sterk om diabetes en complicaties te voorkomen en te genezen en willen mensen met diabetes voor nu en in de toekomst een beter leven geven.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding