Kies uw taal

Scooter terug dankzij GPS volgsysteem

Scooter terug dankzij GPS volgsysteem

Het beveiligen van de geliefde tweewieler met een GPS volgsysteem werpt zijn vruchten af. Steeds vaker worden tweewielers teruggevonden na diefstal. Dankzij het GPS Volgsysteem in een gestolen scooter heeft de politie ook zaterdagavond 8 augustus een 27-jarige man uit Utrecht aangehouden.

“Ik zag mijn scooter rondrijden in Utrecht”

Een vrouw uit de Meern belde rond 19:00 uur met de politie toen zij ontdekte dat haar scooter was gestolen vanaf het Vredenburg. Doordat het GPS volgsysteem in haar scooter zat kon ze precies zien hoe de dief door Utrecht met haar scooter reed.

De Politie is hiermee aan de slag gegaan en constateerde dat de scooter in de omgeving van de Karel Doormanlaan reed en daar troffen de agenten de scooter ook aan, bestuurd door een 27-jarige man uit Utrecht. Hij is aangehouden en de scooter kon meteen weer terug naar de eigenaresse.

Beveilig ook uw scooter met een GPS Volgsysteem

Een zeer effectieve manier voor de beveiliging van uw tweewieler. Het GPS volgsysteem van TrackJack is relatief voordelig in aanschaf (€165,-excl. BTW) en uw scooter beveiligt vanaf €12,56 excl. BTW per jaar. Naast het diefstalaspect heeft u ook een leuke gadget om gereden routes/locaties te bekijken. Klik hier voor het GPS volgsysteem van TrackJack.

Track en trace Systeem

 

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding