Kies uw taal

TrackJack Europe viert vijfjarig bestaan met jubileumactie

  • TrackJack Europe viert eerste lustrum: 5 jaar en 30.000 aansluitingen
  • Marktleider in betaalbare en hoogwaardige ritregistratiesystemen
  • Nieuw gecertificeerd kilometerregistratiesysteem voor zakelijke automobilisten
  • Jubileumactie: 5 maanden gratis ritregistratie vanaf 5 voertuigen en 10 jaar garantie

Op 5 mei 2014 bestaat TrackJack Europe precies 5 jaar. In deze korte periode is TrackJack uitgegroeid van een eigenzinnige nieuwkomer tot de marktleider in betaalbare GPS-oplossingen voor wagenparkbeheer, online ritregistratie, voertuigvolgsystemen en track & trace met meer dan 30.000 aansluitingen in de markt. Zelfs in Irak weten ze inmiddels van het bestaan van TrackJack.

Jubileumactie

Innovatief en eigenzinnig

TrackJack Europe is in 2009 opgericht door Sander de Potter en Heinz Wagner. “Met onze betaalbare en hoogwaardige GPS-oplossingen hebben we een grote nieuwe markt aangeboord”, zegt directeur Sander de Potter van TrackJack Europe. “Onze sterke groei is het resultaat van doorlopende productvernieuwing en een transparante kostenstructuur. Wij bieden kwaliteit op maat zonder vervelende verrassingen.” TrackJack ontwikkelt alle hardware en software in eigen beheer en introduceert regelmatig slimme nieuwe oplossingen, zoals de nieuwe TrackJack App voor smartphones en tablets die meerdere gebruikers overal ter wereld inzicht in actuele gegevens geeft. Daarbij is, zoals de naam al verraadt, Europa het speelveld. Naast de Nederlandse vestiging in Bergschenhoek is er ook een Duitse vestiging in Kleve van waaruit de Duitse markt bewerkt wordt. Verdere groei in het buitenland staat op de planning.

Fiscale bijtelling

Voor alle producten en diensten van TrackJack Europe staan betaalbaarheid en kwaliteit centraal. Het veel verkochte TrackJack PRO Fiscaal ritregistratiesysteem kost bijvoorbeeld slechts 165 euro voor de hardware en maandelijks 5,75 euro per aansluiting. De kwaliteit wordt bevestigd door verschillende onafhankelijke keurmerken waaronder, de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen en de Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging (SCM) voor de TrackJack PRO Security. In april 2014 werd het 500e Keurmerk Ritregistratiesystemen voor de TrackJack PRO Fiscaal afgegeven. Sander de Potter: “Dankzij het keurmerk weten mensen die minder dan 500 privékilometers met de auto van de zaak rijden zeker dat hun ritregistratie door de Belastingdienst wordt geaccepteerd.”

Autodiefstal

De GPS-oplossingen van TrackJack Europe geven wagenparkbeheerders inzicht in o.a. routes, kilometerstanden van het voertuig en locaties van buitendienstmedewerkers en voorkomen fiscale bijtelling voor medewerkers met een auto van de zaak. Het SCM klasse 4/5 voertuigvolgsysteem beschermt diefstalgevoelige voertuigen zoals plug-in hybrides en grondverzetmachines. “Een klant van ons kwam pas in het nieuws toen twee gestolen huurauto’s dankzij ons volgsysteem in Irak werden teruggevonden”, vertelt Sander de Potter. Ook voor track & trace diensten heeft TrackJack een aanbod op maat. Een overzicht van alle producten en diensten en de jubileumactie staat op www.trackjackeurope.com/jubileumactie.

Jubileumactie

Bij een jubileum hoort een speciale jubileumactie. Klanten die tussen 5 mei en 31 mei 2014  een offerte voor de TrackJack PRO Fiscaal aanvragen, mogen het online ritregistratiesysteem 5 maanden lang gratis gebruiken. Gelijktijdig wordt de garantieperiode voor de TrackJack PRO Fiscaal met actieve service naar 10 jaar verlengd.

TrackJack-5-jaar-Infographic_thumb

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding