Kies uw taal

TrackJack geeft vijfhonderdste keurmerk ritregistratie uit

TrackJack Europe heeft in de maand april haar vijfhonderdste keurmerkcertificaat voor ritregistratiesystemen uitgereikt onder haar klanten. Dit keurmerkcertificaat is exclusief verkrijgbaar op onder andere de TrackJack PRO Fiscaal en waarborgt een kwalitatieve rittenregistratie welke overeenkomstig is met de eisen van de Belastingdienst.

Waarom een gecertificeerde rittenregistratie?

De Belastingdienst vraagt om een rittenregistratie wanneer er minder dan 500 kilometer privé wordt gereden in een Auto van de zaak. Deze rittenregistratie kan handmatig worden uitgevoerd, maar dit kan ook automatisch met een ritregistratiesysteem. Dan wilt u er wel zeker van zijn dat het ritregistratiesysteem kwalitatief is, dat het de juiste gegevens registreert en dat deze voor de Belastingdienst geaccepteerd is.

Om de keuze uit een ritregistratiesysteem te vergemakkelijken is er een keurmerkcertificaat ontwikkeld. In dit keurmerk zijn alle eisen vanuit de Belastingdienst opgenomen en bent u er zeker van dat de continuïteit van de organisatie gewaarborgd is en dat uw gegevens beveiligd zijn.

Ook voor de Belastingdienst vergemakkelijkt dit de controle. Wanneer uw organisatie het rittenregistratiesysteem van TrackJack gebruikt inclusief keurmerk, komt u in aanmerking voor controleverlichting. De controle op deze rittenregistratie is immers al uitgevoerd en goedgekeurd door de keurmerkorganisatie.

keurmerk ritregistratie

Wie geeft dit keurmerkcertificaat uit?

De Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen. Een initiatief van Vereniging Auto Van de Zaak (VAVDZ), de branchevereniging voor rittenregistratiesystemen en de RAI Vereniging. De stichting heeft zich ten doel gesteld om een duidelijke norm neer te leggen voor rittenregistratiesystemen.
Lees hier meer over het  keurmerk ritregistratie.

Wilt u een kwalitatieve rittenregistratie inclusief keurmerk?

Kies dan voor de TrackJack PRO Fiscaal of de TrackJack Professional. De rittenregistratie welke gekozen kan worden op beide systemen is voorzien van het keurmerk. Bij de TrackJack PRO Fiscaal ontvangt u nu gratis 1 maand rittenregistratie bij aanschaf.

Geschreven door W. Hofman

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding