Kies uw taal

Volg de Porsche Performance Drive 2013 met TrackJack

Vanaf 10 tot en met 14 juni is de Porsche Performance Drive 2013 live te volgen met de track en trace oplossingen van TrackJack. Een geweldige tour waarbij deelnemers met de beste Porsches verschillende Oost-Europese landen doorkruizen. Ervaar samen met de deelnemers de uitdagingen die aangegaan worden met de unieke Porsche track en trace actiesite.

Porsche Performance Drive

Een unieke tour die door de nieuwste Porsche Cayennes Diesel worden afgelegd en gisteren van start is gegaan in Chisnau in Moldavië richting Bukovel in Oekraïne. Vandaag staan de Off-road experiences centraal waarbij de deelnemers voor verschillende uitdagingen komen te staan. Woensdag wordt de weg vervolgd naar Polen waarna het laatste gedeelte van de tour op donderdag wordt vervolgd richting Bratislava in Slovakije. En wacht de deelnemers een uitdagend gedeelte op een van de langste banen op Slowaakse-ring waar de tour op vrijdag eindigt.

De deelnemers zijn afkomstig uit Tsjechië, Polen, Oekraïne, Hongarije, Moldavië, Roemenië, Wit-Rusland en Slowakije.

Volg de tour

Porsche vertrouwt voor het tweede jaar op de track en trace oplossingen van TrackJack die de tour voor iedere volger tot leven brengt. Volg de tour via onderstaande actiesite en maak deel uit van het event.

Volg de Porsche Drive!


 

“Het is goed om te zien dat Porsche opnieuw gebruik heeft willen maken van onze track en trace oplossingen, waarbij de voertuigen online gevolgd kunnen worden voor een optimale belevenis van de Porsche tour. Een klasse evenement waar wij ons volgend jaar weer voor aanbevolen houden”, aldus Sander de Potter CEO TrackJack Europe.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding