Kies uw taal

Nieuw: TrackJack PRO Security

Geschreven door TrackJack

Let op: Dit artikel is uit 2013.

Jonge auto’s zijn momenteel geliefd onder het dievengilde. Het eerste kwartaal dit jaar een diefstalstijging van maar liefst 24 procent. Een voertuigvolgsysteem biedt hierin de uitkomst, maar gaat momenteel gepaard met een hoge investering. TrackJack Europe brengt hier verandering in en introduceert vandaag het meest betaalbare voertuigvolgsysteem onder de naam TrackJack PRO Security.

Bestel direct in de webshop

Aanschaf voertuigvolgsysteem tot 84 procent voordeliger

Een voertuigvolgsysteem wordt verplicht door de verzekeraar bij een voertuig met een cataloguswaarde boven de 50.000 euro. Wanneer de dealer of leasemaatschappij aangeeft dat een voertuigvolgsysteem in het voertuig geïnstalleerd moet worden, betekent dit dat er zo’n 500 tot 1.200 euro bij de aanschaf wordt opgeteld, in combinatie met een flink maandabonnement. Een groot verschil met de TrackJack PRO Security die verkrijgbaar is voor 189 euro in combinatie met een laag jaarabonnement vanaf een kleine 9 euro per maand exclusief BTW.

Terugvindpercentage na diefstal 85 procent

Bij gebruik van een voertuigvolgsysteem, wordt in geval van diefstal een particuliere alarmcentrale gealarmeerd welke de opsporing van de auto verzorgt. Het terugvindpercentage bij gebruik van een voertuigvolgsysteem bedraagt maar liefst 85 procent. Dit blijkt uit onderzoek van SCM, een Nederlands certificatie instituut op het gebied van voertuigbeveiliging.

Nieuwe ontwikkeling

Al jaren is de Volkswagen Golf zeer geliefd onder het dievengilde waarvan er vorig jaar maar liefst 2.030 zijn gestolen. Een voertuigvolgsysteem is in deze categorie niet vereist en het terugvindpercentage na diefstal laag. TrackJack Europe verwacht een verschuiving van een verplicht voertuigvolgsysteem naar voertuigen met een lagere cataloguswaarde. “ Het terugvindpercentage van voertuigen na diefstal, is met een voertuigvolgsysteem aanzienlijk. Hoe betaalbaarder dergelijke systemen op de markt verkrijgbaar zijn, hoe groter de toepasbaarheid hiervan in verschillende segmenten”, aldus Sander de Potter, CEO TrackJack Europe.

Bestel direct in de webshop of lees hier meer informatie over de TrackJack PRO Security.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland
Salesforce
Carsys
Outsmart

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding