Kies uw taal

Keurmerk rittenregistratiesystemen een feit

Een keurmerk op rittenregistratiesystemen om de kwaliteit en betrouwbaarheid te waarborgen is op komst. Dit heeft de keurmerkorganisatie “keurmerkrittenregistratiesystemen” op 10 april jl. bekend gemaakt tijdens een presentatie bij Innovam in Nieuwegein. In augustus worden de eerste goedgekeurde leveranciers voorzien van het keurmerk voor rittenregistratiesystemen.

Uw rittenregistratie kwalitatief en betrouwbaar

Wij zijn erg blij met het initiatief tot het opzetten van een keurmerk voor rittenregistratieoplossingen. Het aantal leveranciers van rittenregistratiesystemen is breed, waarbij de kwaliteit en de verschillen veelal niet (volledig) bekend zijn bij de eindgebruiker. Door middel van een keurmerk wordt het selecteren en vergelijken van aanbieders gemakkelijker voor de eindgebruiker.

Keurmerk rittenregistratiesystemen

Rittenregistratie voor de Belastingdienst

Vanuit de Belastingdienst zijn eisen opgesteld waaraan een rittenregistratiesysteem moet gaan voldoen. In maart 2012 is het RRS Normenkader gepubliceerd waar deze eisen in benoemd zijn. Daarnaast zijn er aanvullende eisen opgesteld met betrekking tot de privacy en zekerheid van rittenregistratiesystemen. Dit totale eisenpakket wordt door bovenstaande keurmerkorganisatie gekeurd en indien goedgekeurd voorzien van een certificaat.

Ingang keurmerk rittenregistratiesystemen

Momenteel kunnen leveranciers van rittenregistratiesystemen zich aanmelden voor het keurmerk waarvan de eerste lichting eind augustus 2013 het keurmerk ontvangt. TrackJack Europe meldt zich uiteraard aan voor dit keur. Wanneer er meer informatie over dit keurmerk voor rittenregistratiesystemen bekend is, verneemt u dit via de maandelijkse nieuwsbrief. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Schrijf u dan in via onze website. Het inschrijfformulier treft u aan op de rechterkant onderaan de pagina.

Lees hier meer over de mogelijkheden en toepassingen van een rittenregistratiesysteem.

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding