Kies uw taal

Online rittenregistratie bespaart honderden euro’s per jaar

Online rittenregistratie bespaart honderden euro’s per jaar

Bijna twee derde van de Nederlandse zakelijke rijders besteedt ruim twee uur aan het bijhouden van een handmatige rittenregistratie. En 28 procent besteedt hier zelfs meer dan vier uur per maand aan. Dit blijkt uit onderzoek van TomTom onder 1.000 zakelijke rijders in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Ierland en Groot-Brittannië. Door het automatiseren van deze rittenregistratie worden honderden euro’s per jaar bespaart.

Bespaar minimaal 816 euro per jaar

Door deze handmatige rittenregistraties te automatiseren kan er alleen al op basis van uren een aanzienlijke besparing worden gerealiseerd. Als we uitgaan van een gemiddeld uurtarief van 45 euro betekent dit bij een handmatige rittenregistratie van twee uur per maand een besparing van ruim 816 euro het eerste jaar, en ruim 1.000 euro de opvolgende jaren. Voor de 28 procent die hier ruim vier uur per maand aan besteedt betekent dit een besparing van een kleine 1.900 het eerste jaar en een kleine 2.100 euro de opvolgende jaren.  

Start met besparen en lees hier meer informatie over de TrackJack Professional of vraag direct een offerte aan.

Rittenregistratie bij Nederlanders en Fransen

Bijna een kwart van de Nederlandse bestuurders doet de ritregistratie standaard een keer per dag. Het resterende deel voert de kilometers een keer in de week in. Dit in tegenstelling tot de Franse berijders waarbij minder dan 10 procent de rittenregistratie na elke rit invoert.

 

 

 

Partners

Deutsche-telekom
Keurmerk-rittenregistratie
VZR
Intermax
ikwordzzper
Belastingdienst
Informer
MTC
ZZP-Nederland

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding