Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Wanneer de slagboom niet meer omhoog wil

rittenregistratiesysteem trackjack busjeWe maken een uitstap naar het hoge Noorden, Ten Post in Groningen om precies te zijn. Het is een heerlijk rustige omgeving, maar ook een omgeving met veel bedrijvigheid. Doordat er een compensatie beschikbaar is gesteld voor mensen die al 3 jaar wachten op het oordeel of hun huis wel veilig is, neemt de werkgelegenheid alleen maar toe. Bengs is met hun zonwering, toegangscontrole, beveiliging en alle soorten deuren een van de bedrijven die sindsdien overuren draaien.

“Het is een gekkenhuis momenteel,” zegt Menze Nijborg, mede-eigenaar en adviseur bij Bengs, gevestigd in Ten Post. “Onze klandizie bevindt zich vooral in Groningen, Friesland en Drenthe. Daarom kunnen we alles gewoon vanuit Ten Post aanrijden,” gaat Menze door. “We worden door de drukte echt geleefd. Mensen zijn blij als ze al een offerte mogen ontvangen.”


Een kerngezond familiebedrijf

Menze heeft jarenlange ervaring in de sales bij het bedrijf waar hij inmiddels mede-eigenaar van is. De vader van Menze startte het bedrijf met een compagnon in 2006. Inmiddels zijn zijn moeder en hijzelf onmisbaar voor het familiebedrijf. “Je verdraagt meer van elkaar, je zegt de waarheid tegen je familie. Toch gaat het altijd wel vrij vlot over werk, buiten werktijden om,” aldus Menze.

bengs ritregistratie

“Mensen zijn blij als ze al een offerte mogen ontvangen.”

Door zijn werkervaring ziet Menze zichzelf dan ook liever als adviseur of accountmanager. Toch komen er meer dan genoeg andere taken op zijn bordje terecht. Naast een hoop commerciële zaken, zoals het opnemen van klussen en uitwerken van voorstellen, horen de bussen van alle medewerkers, de investeringen in het bedrijf, bestaande klanten én meer bij zijn verantwoordelijkheden.

Efficiënter werken met de online werkbonnen van OutSmart

Circa 5 jaar geleden startte Bengs met de Werkbonapp; dé manier om van papieren werkbonnen af te stappen en alles online te regelen. Toen bleek dat TrackJack ook te koppelen was met de OutSmart, zoals het bedrijf sinds 2020 door het leven gaat, werden de nieuwe bussen ook direct voorzien van het rittenregistratiesysteem.

Menze legt uit: “Bestuurders krijgen veel eigen verantwoordelijkheid bij Bengs. Ze hebben allemaal een iPad met zowel de Outsmart als TrackJack app erop. Met de OutSmart app kunnen ze hun klussen bijhouden, opvolgen en weet de planning precies wat de status van elke opdracht is. Met de TrackJack app kunnen de bestuurders hun ritten bijhouden en waar nodig als privé kenmerken. Ze zijn zelf verantwoordelijk om de bijtelling te voorkomen.”

Met de OutSmart en TrackJack koppeling is ook mogelijk om live op het planbord de voertuigen te zien. Daardoor kan er worden gewerkt vanuit één applicatie.

bengs rittenregistratie

“Wie is er in de buurt in het geval van een storing bij de klant?”

De planning maakt gretig gebruik van de locaties van de bussen op de kaart. “Het is ideaal in geval van storingen bij klanten. Als een slagboom niet meer omhoog wil, moeten we daar natuurlijk met gepaste spoed naartoe. We kunnen precies zien wie er in de buurt is, en met welke opdracht ze bezig zijn.”

Menze sluit af: “We zijn tevreden, ook met de service. Nu de koppeling tussen OutSmart en TrackJack helemaal aan elkaar is geknoopt, draait alles lekker.”

TrackJack & BENGS RITTENREGISTRATIESYSTEEM

Bengs gebruikt de TrackJack PRO Fiscaal 2 in haar vloot.

  • Het track & trace systeem met 10 jaar garantie
  • Voorzien van het Keurmerk
  • Altijd voorzien van de beste prijs op de markt

Meer over het rittenregistratiesysteem

Sluitende rittenregistratie voorkomt bijtelling

Vacansoleil

vacansoleil rittenregistratie

Vacansoleil heeft door heel Europa campings met eigen accommodaties. Om de hoogste kwaliteit en hygiëne te kunnen garanderen, worden de tenten na iedere zomer afgebroken en netjes opgeborgen. Op de drukste momenten rijden er 27 voertuigen om het allemaal geregeld te krijgen.

Vastgoedservice

succeserhaal vastgoed service

“Toen we afgelopen jaar werden benaderd om mee te doen in een pilot over CO2 reductie en duurzamer werken, kwam TrackJack om de hoek met Green Driving. Een mooie uitbreiding op de bestaande ritregistratie waarbij onze bestuurders op rijgedrag worden beoordeeld.

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding