Bestel nu » of Offerte aanvragen »
010 8200 190

Kies uw taal

Schaffenburg fixt het gewoon

Efficiëntie van de buitendienst, kilometers voor de fiscus én een prachtig pand.

#Thuis op je werk; zo hadden de creatieve breinen bij Schaffenburg Office Furniture de werkplek op kantoor al bestempeld. Niemand had kunnen weten dat anno 2021 zo letterlijk uit zou pakken. En de huidige situatie biedt een hoop kansen. Het inrichten van werkplekken aan huis was nog nooit zo interessant.

Toen Marieke Wijnbergen en haar broer 10 jaar geleden voor de keuze kwamen te staan om het familiebedrijf in versneld tempo over te nemen, hoefden ze er niet lang over na te denken. En toen hun vader zowel officieus als officieel een stap terug ging doen, zette de groei onverminderd door. En sinds een jaar staat er een prachtig, gloednieuw pand langs de A16.

Daglicht, openheid en transparantie

“We wilden onze collega’s niet in een gebouw stoppen, maar een gebouw om onze collega’s heen bouwen.” aldus Marieke, Algemeen Directeur. “We zijn een open en amicaal bedrijf, en dat moest het gebouw uitstralen en ademen.” 

En dat dat is gelukt is zeker. Aan alles is gedacht. Een centraal open trappenhuis waar je continu met het licht mee omhoog loopt. Escher (of het trappenhuis van Harry Potter, afhankelijk van je leeftijd) had er trots op geweest.  Iedere etage heeft een eigen thema, kleur, inrichting en vooral een eigen geest. De werkplekken doen direct ook dienst als showroom, en die show die krijg je. Van een boardroom met een tafel van zeker 10 meter lang en terugklappende stoelen voor een altijd strak beeld, een tapijt dat van donker naar licht verloopt om eventuele vieze voeten nog even schoon te krijgen, tot een 23-meter hoge muur met de bedrijfsnaam volledig uitgeschreven die de thema’s nog extra aanzetten. De details blijven je verbazen.

kilometerregistratie trackjack schaffenburg

Het gloednieuwe pand langs de A16

“We zijn een open en amicaal bedrijf, en precies dat moest het gebouw gaan uitstralen en ademen.”

Bijtelling voorkomen met sluitende ritregistratie

rittenregistratie trackjack schaffenburg

De meubelen van Schaffenburg worden zakelijk en privé ingezet. Tot aan  kastelen toe.

“Vroeger betaalde iedereen gewoon bijtelling in de privéwagens” gaat Marieke door. “Maar door corona wilden steeds meer mensen dat niet. Een collega had al TrackJack en die heeft het intern aangeraden. En na een leuk eerste telefoongesprek was de kogel al snel door de kerk.”
Naast de rittenregistratie voor de Belastingdienst geven de GPS trackers ook inzicht, en dat is heel waardevol. “We weten welke ritten onze buitendienst maken, hoeveel tijd ze bij onze dealers doorbrengen en hoe efficiënt er wordt gewerkt.” Maar daarnaast is het ideaal voor onze planning. De afdeling planning ziet enkel de vrachtwagens op de kaart en kunnen daarmee heel goed zien hoe laat de wagens terug in Zwijndrecht zijn. “Op basis daarvan kunnen we de ladingen voor de volgende dag logisch inplannen.” Inmiddels rijden er 20 voertuigen met het track en trace systeem van TrackJack.

Tevens zijn er verschillende rapportages ingesteld. Zo krijgt de salesmanager wekelijks de kilometerregistratie van de volledige buitendienst gemaild, om steekproefsgewijs een check te doen en efficiëntie te kunnen monitoren.

“Op basis van het systeem kunnen we de lading voor de volgende dag logisch inplannen.”

Schaffenburg fixt het gewoon

Schaffenburg is niet zomaar een groothandel in meubilair. Ze doen echt alles zelf. Van een hele eigen montage (al het meubilair wordt vooraf in elkaar gezet en compleet bij de klant geleverd. Dus geen monteurs onnodig lang in huis), logistieke afdeling, wagenparkbeheer, planning tot aftersales. We houden voorraad, hebben uitstekende garantieregelingen en kunnen snel leveren aan onze honderden dealers in Nederland. “Service van A tot Z, en dat maakt ons uniek.”

“Verder maakt het niet uit wie je bent of welke functie je hebt. We doen allemaal de deur open, ontvangen allemaal klanten, maken koffie en doen keihard ons werk. Je fixt het gewoon.“

blackbox trackjack shaffenburg

Meer weten over Schaffenburg of de track en trace oplossingen van TrackJack? Neem dan contact met ons op.

TrackJack en Schaffenburg

Schaffenburg maakt gebruik van de TrackJack PRO Fiscaal 2 voor haar sluitende rittenregistratie.

  • Inzicht in alle ritten van de voertuigen
  • Locaties van de vloot op de kaart
  • Betere en efficiëntere planning

Meer over dit track en trace systeem

Expert Nederland

Expert gps tracker in Bestelauto

Jeroen van Dongen, eigenaar van 3 Expert-winkels plaatste de GPS tracker van TrackJack. "Het systeem is reuzehandig voor iedereen die een stap vooruit wil in service. Dat is de reden waarom we hierin hebben geïnvesteerd. Ik steek liever geld hierin dan in een reclamefolder."

MSO (met OutSmart integratie)

MSO. TrackJack en OutSmart

MSO heeft 28 mensen die zich buiten bezig houden met incident afhandelingen. "Vanuit de OutSmart app zien we wanneer een engineer een opdracht accepteert en afrondt. Met de TrackJack koppeling is er iedere minuut een locatie op het planbord en dus totale grip op het proces.”

Op de hoogte blijven van onze succesverhalen?

Meld u aan voor onze digitale updates

Meld me aan

Blijf op de hoogte van TrackJack!

Partners

Keurmerk-rittenregistratie
VZR
ZZP-Nederland
Salesforce
Outsmart
Belastingdienst
Informer
MTC
Deutsche-telekom
Intermax
Carsys
ikwordzzper
Gereedschapsbeheer
OnderhoudNL
NOA
Carwise

close
De websites van TrackJack maken gebruik van cookies. Door gebruik te maken van de websites stemt u in met het plaatsen van deze cookies. Meer info Sluit melding